DOLAR 32,367
EURO 34,9561
ALTIN 2325,696
BIST 9141,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dış mekanlara sanatsal dokunuş

    Dış mekanlara sanatsal dokunuş
    06.03.2019
    A+
    A-

    Fonksiyonelliği ve kaliteyi estetikle buluşturan L’unica, 2019 ilkbahar-yaz koleksiyonunun vazgeçilmez bir parçası olan Eclectic Oturma Grubu ve yemek sandalyesi ile dış mekanlara kusursuz bir şıklık ve konfor katıyor. Sade çizgili tasarımı ve geometrik örgü desenleriyle dikkatleri üzerine çeken Eclectic Oturma Grubu, yemek sandalyesiyle de günün her anında ve keyifli sofralarda size eşlik etmeye hazır.

     

    Tasarımlarını kalite, dayanıklılık ve estetik unsurlarını ön planda tutarak hayata geçiren L’unica, 2019 ilkbahar-yaz koleksiyonununda yer alan Eclectic Oturma Grubu ve yemek sandalyesi ile yüksek konforu ve göz alıcı şıklığı bir arada sunuyor. Sade çizgili tasarımı ve geometrik örgü desenleriyle sanatsal bir görünüme kavuşan Eclectic Oturma Grubu, siyah-antrasit rengiyle de her zevke hitap ediyor. Eclectic yemek sandalyesi ise günün her anında ve keyifli sohbet sofralarında açık hava tutkunlarına eşlik etmeye aday.

     

    Dış mekanlarda keyfinize keyif katacak Eclectic Oturma Grubu ve yemek sandalyesine, L’unica‘nın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan ulaşmak mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.