DOLAR 32,5342
EURO 34,9043
ALTIN 2439,002
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Divan Grubu’nun yurtdışı otelleri Ramazana hazır

    Divan Grubu’nun yurtdışı otelleri Ramazana hazır
    30.04.2019
    A+
    A-

    Divan Gurubu’nun yurtdışında bulunan Divan Erbil, Divan Suites Batumi ve Divan Express Baku otelleri Ramazan ayında misafirleri için özel menüler hazırladı. Ramazan ruhunu yansıtan tatların buluştuğu menüler Divan kalitesiyle servis ediliyor.

    Divan Erbil’de İftardan Sahura Kadar Uzanan Lezzet Şöleni

    Divan Erbil, Ramazan ayına özel hazırladığı lezzetli iftar ve sahur menüleriyle misafirlerini karşılıyor. Divan şeflerinin ellerinden çıkan açık büfe menüsü hem gözlere hem damaklara hitap ediyor. Divan Erbil’de yer alan Season Restoran’da zengin iftar menüsü kişi başı 45 $’dan sunuluyor. Mezelerden salatalara, gözlemelerden kebap ve dönere kadar geniş seçeneklerin sunulduğu açık büfede, taze meyve ve tatlı çeşitleri iftar sonrasında unutulmaz bir şölen vadediyor. İftarda başlayan lezzet dolu sofralar sahura kadar Divan Erbil’de misafirlerini bekliyor.

    Divan Suites Batumi’de İftarda İsteyene Set Menü İsteyene Seçmeli Menü

    Divan Suites Batumi, üç ayrı set menünün yanı sıra seçmeli iftar menüsünü de misafirlerinin beğenisine sunuyor. Kişi başı 35 GEL’den başlayan menülerde iftariye tabağı, çorba, salata, ana yemek ve tatlı misafirlere sunulurken seçmeli menüde misafirler dilediği lezzetlerle kendi menüsünü oluşturabiliyor.

    Divan Express Baku’dan Set Menü Ve Açık Büfe İftar Seçenekleri

    Divan Express Baku’nun içinde yer alan Zumrud Restaurant’ta yedi farklı set menünün yanı sıra üç ayrı açık büfe seçeneği yer alıyor. Ramazan sofralarının olmazsa olmazı iftariyeliklerin yanı sıra çorba, salata, ana yemek ve tatlıdan oluşan set menüler Divan misafirlerinin beğenisine sunuluyor. Kişi başı 30 AZN’den sunulan menüler Ramazan ruhunu yansıtıyor. İftariyelik, soğuk mezeler, çorba, ana yemek, salata ve tatlılardan oluşan açık büfe menüler ise iftarda dilediğini tercih etmek isteyen misafirler için seçenek oluşturuyor. Kişi başı 35 AZN’den sunulan açık büfe menülerde her damak tadına uygun lezzetler bir arada servis ediliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.