DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Diyabete çare: Refleks Terapi

    Diyabete çare: Refleks Terapi
    14.06.2017
    A+
    A-

    Refleks Terapi üzerine çalışmalarıyla tanınan Yrd. Doç. Dr. Gamze Şenbursa, Refleks Terapi’nin diyabete çare olduğunu açıkladı.

    Yrd. Doç. Dr. Gamze Şenbursa, Refleks Terapi ile diyabetin tedavisi hakkında şu bilgileri verdi:

    “Refleks Terapi; yüz, eller ve ayaklardan beyinle bağlantılı sinir noktalarının elle uyarılmasıyla vücut üzerinde bir dizi reaksiyon oluşturan el ile uygulanan bir yöntemdir. Beynin yeniden yapılanmasını sağlayıp, merkezi sinir sistemini uyardığı gibi Yüz Refleks Terapi yöntemi hormonlarımızın işleyişine yardımcı olmak için harika bir yöntemdir. İster yetersiz insülin üretimi yüzünden olsun ister hücreler insüline dirençli hale geldiği için olsun Yüz Refleks Terapisi ile hormonların üretimini dengeleyerek vücudumuzun hormonlara tepkilerinde direkt etkiye sahiptir. Aynı zamanda doğru noktaları ve bölgeleri uyararak, kandaki glikoz seviyelerini dengelemeye de yardımcı olur. Bu şekilde daha dengeli bir kan glikozuna katkıda bulunarak vücudun insüline yeterince tepki verecek şekilde yeniden eğitilmesi sağlanır.

    Refleks terapi sadece hormonlarınızı dengelemekle kalmaz. Aynı zamanda Refleks Terapi ile hem vücuttaki enerji akışınız hem de kan dolaşımı artar. Vücutta denge sağlayan bir tedavi yöntemi olduğu için vücuda sağlıklı bir işleyiş için yol gösterici bir rolü vardır. Sonuç olarak, Yüz Refleks Terapi ile vücutta genel bir gevşeme ve sakinlik sağlanır.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.