DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Diyarbekirspor başkanlarından şampiyon karatecilere ödül

    Diyarbekirspor başkanlarından şampiyon karatecilere ödül
    30.11.2017
    A+
    A-

    Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu ve Onursal Başkanı Fevzi İlhanlı Avrupa Shotakan Karate Turnuvası’nda altın ve bronz madalya kazanan karatecileri ödüllendirdi.

    Çek Cumhuriyeti’nde 9. gerçekleşen Avrupa Shotakan Karate Turnuvası’nda tüm rakiplerini yenen Karate Milli Takımı oyuncularından altın madalyayı kazanan Sena Kızılaslan ile bronz madalya kazanan Muhammed Yusuf Yazar, Diyarbekirspor yöneticilerinden de altın ödülü aldı. Diyarbakır’ı gururlandıran gençlerle Turgutluspor maçı öncesi bir araya gelen Bilal Kadayıfçıoğlu ve Fevzi İlhanlı sporcuları tebrik ederek ödüllerini teslim etti. Sporcuların başarısını takdir ettiğini belirten Kadayıfçıoğlu, aynı başarının bu sezon Diyarbekirspor için de olmasını temenni ederek, sporcularımızın başarısının arkasındaki tüm ekibe de teşekkürlerini iletti.

    Milli Takım Antrenörü Ahmet Yazar’ın da olduğu görüşmede ödüllü sporcular başkanlara teşekkür ederek şampiyonluk resimlerini hediye etti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.