DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğa sporlarının lider markası SPX yeni mağazasını gözde kayak merkezi Gudauri’de açtı

    Doğa sporlarının lider markası SPX yeni mağazasını gözde kayak merkezi Gudauri’de açtı
    23.12.2019
    A+
    A-

    Olgar Şirketler Grubu, Gürcistan’ın ünlü kayak merkezi Gudauri’de yeni SPX mağazasını açtı. Jack Wolfskin, Salomon, Billabong, Quiksilver gibi çok sayıdaki global marka ürününü bünyesinde bulunduran SPX böylece, toplamdaki mağaza sayısını 44’e yükseltti.

    Doğa ve macera spor tutkunlarının vazgeçilmezi SPX markası, Gürcistan’ın gözde kayak merkezi Gudauri’de yeni mağazasını hizmete soktu. Başkent Tiflis’deki mağazasından sonra Gürcistan’da ikinci mağazısını açan SPX, Gudauri mağazasıyla, yurtiçi ve yurtdışında olmak üzere toplamdaki mağaza sayısını 44’e yükseltti.  Gudauri mağazası, SPX’in yurtıdışında bir kayak merkezinde açılan, ilk dağ mağazası olma özelliğini taşıyor.

    Aralarında Jack Wolfskin, Salomon, Spyder, Billabong, Quiksilver, Nepall, Burton, Rossignol ile Merrell’in yer aldığı 82’den fazla marka ürününü bünyesinde bulunduran SPX’in Gudauri mağazasında da, ayakkabı, giyecek, ekipman ve aksesuarın da olduğu geniş ürün yelpazesi, doğa ve macera spor tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

    “YURTDIŞINDA YENİ PAZAR ARAŞTIRMALARIMIZ SÜRÜYOR”

    “Gürcistan’da ikinci mağazamızı açtık. Hedefimiz daha fazla lokasyonda SPX mağazaları ile yer almak. Bu kapsamda hem yurtiçi hem de yurtdışı mağaza yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” diyen Olgar Şirketler Grubu CEO’su Orkun Olgar, “Ayrıca Romanya, Bosna Hersek, Sırbistan ve Makedonya’da da mağaza açmak için pazar araştırmalarımız devam ediyor. 2020 yılında perakende ve toptan kanallarda hızlı büyümemizi sürdüreceğiz. Yurtdışında üç, yurtiçinde ise altı mağaza açmayı planlıyoruz. Ciroda ise yüzde 40’ın üzerinde bir büyüme hedefliyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.