DOLAR 32,5618
EURO 34,737
ALTIN 2493,688
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğal taşın parke hali Peli Elegance Large Beton Koleksiyonu ile mekanlarınızda

    Doğal taşın parke hali Peli Elegance Large Beton Koleksiyonu ile mekanlarınızda
    10.04.2019
    A+
    A-

    Peli’nin 2019 yılı özel koleksiyonlarından Elegance Large Beton Serisi doğal taş görünümü ile laminat parkede farkını ortaya koyuyor. Benzersiz görünümü ile beklentilere en üst seviyede cevap veren koleksiyon ruha ve göze hitap ediyor.

     

    Yaşadığımız mekanları çağımızın ihtiyaçları ve alışkanlıkları doğrultusunda sürekli yenileme ihtiyacı duyuyoruz. Değişen trendler ve zevklere uygun olarak yeni fikirlerle, yeni tasarımlar da yeni mekanlar yaratmamıza olanak sağlıyor.

     

    Peli’nin en son teknoloji ile tasarlayıp ürettiği Elegance Large Koleksiyonu’nda yer alan Beton Serisi doğal taş görünümüyle çarpıcı zeminler oluşturmanıza imkan sunuyor.

     

    Görünümü ile doğayı hem estetik hem ekonomik koşullarda zeminlere taşıyan seri unilin kilit sistemi sayesinde hızlı ve kolay uygulanabiliyor. Seri kolay temizlenme özelliği ile yaşam alanları için ideal zemin oluşturuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.