DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğanın vahşi güzelliğini somutlaştıran bir parfüm hayal edin

    Doğanın vahşi güzelliğini somutlaştıran bir parfüm hayal edin
    06.04.2019
    A+
    A-

    Hayallere, vahşi doğaya ve cesarete dönüş; Herbae Par L’Occitane..

    Günlük rutinler bizi bunaltsa da hayata iki elle sarılmaya devam ediyor ama macera yaşama isteğimizi de derinlerde bir yerde saklıyoruz. L’Occitane, hem çarpıcı hem de tarifi zor olan bu iki yaşam halini, doğanın vahşi güzelliğini somutlaştırarak, bir rafya fiyonguyla, basit bir şişeye hapsediyor. Herbae par L’Occitane parfümü keşfederken mükemmeliyetçiliği bir kenara bırakmanız gerekiyor.

    L’Occitane, Herbae par ile sahnede parlamayı bilen, özgürce kıkırdayabilen, en vahşi yönüyle flört edebilen kadınlarla tanışmaya geliyor. Yabani otların buluşması da diyebileceğimiz parfümü ile, doğallığa aşık, kumda ayakkabılarını fırlatıp, yalınayak koşabilen, pruvada ayakta rüzgara karşı gelen kadınlarla tanışmak için müthiş bir heyecan hissediyor.

    L’Occitane Herbae par ile zihnine yolculuk edebilen kadınları tanımak istiyor çünkü onlar için yabani gül, beyaz ısırgan otu ve dikenli böğürtlen otu notaları ile minik duygu patlamaları yaşatmaya hazırlanıyor.

    Bergamotun baharatlı kokuları ile pembe biber birlikteliği adeta cesareti temsil ediyor. Misk tanelerinin eşsiz kokusu ile yaban gülünün karşılaştığı dikenli böğürtlen çalısının keskinliği, kalpleri büyülüyor. Parfüm ilk anda ormanda bir yürüyüşle hissedebileceğiniz tüm kokuları uyandırıyor. Balla kaplı ılık notalarıyla, baharatlı tonlara vurgu yapıyor ve ortamı ısıtıyor. Tende bıraktığı son his ise tatlı çimlerin yumuşaklığı.

    Eşsiz bir imza parfüm

    Tazelik

    Tüm zarifliğiyle dalgalanan rüzgarlar, ormanın içindeki yabani otları dansa davet ediyor. Gözüken yemyeşil tazelik, gerçek ve doğal bir güzelliğin saflığını gösteriyor.

    Vahşilik
    Yemyeşil çiçeklerle dolu, güçlü notalardan oluşan, tatlı keskinliği ile baştan çıkaran ve kadınlığın tüm zerafetini ortaya çıkaran bir koku.

    Bolluk
    Parfümün ilk notalarının tazeliğine zıt olarak, sıcak, canlı ve saran bu uyum, tüm yabani otları toprağa zincirliyor gibi..

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.