DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğayı yapılara taşıyan parke: Bataklık Meşesi

    Doğayı yapılara taşıyan parke: Bataklık Meşesi
    30.09.2017
    A+
    A-

    Ahşabın kendine has güzelliğini ve geleneksel yapısını günümüz trendlerine uygun koleksiyonlara dönüştüren Novawood; sektördeki yenilikçi anlayışını geliştirdiği ürünlere yansıtmaya devam ediyor. Dayanıklılığı ile bildiğimiz meşe ağacını teknoloji sayesinde yeniden yorumlayan Novawood, meşeye binlerce yıl bataklıkta kalmış gibi estetik dokunuşlar ekleniyor.

    Novawood’un en özel iç mekân ürünlerinden olan “Bataklık Meşesi” ilhamını binlerce yıl bataklıkta kalan meşelerden alıyor. Bazı meşe ağaçları binlerce yıl bataklıklarda havasız kalabiliyor. Havasız kalan bölgelerde doğal renklerin oluşmaya başlaması ile ağacın yapısına estetik dokunuşlar eklenmeye başlıyor. Doğa harikası olan bu estetik dokunuşlardan ilham alan Novawood; teknoloji yardımı ile meşenin doğallığını bozmadan parkelerine işliyor. Novawood’un ürünleri arasında hem teknolojisiyle hem de eşsiz görüntüsüyle öne çıkan “Bataklık Meşesi “doğa ile barışık mekanların yaşayan bir parçası oluyor.

    Rustik mekanların başrol oyuncusu

    Ahşabın sıcak ve samimi havası ile yoğrulan rustik mekanlarda özellikle tercih edilen “Bataklık Meşesi”nin her modelinin kesimi ağacın farklı bölgelerinden yapılıyor. Özenle seçilmiş hammaddesi ve işlemi sayesinde homojen renge sahip “Bataklık Meşesi” parkeler, renk ve doku birliktelikleri ile rustik stile ilham veriyor. Bakım yapılırken daima aynı rengi elde edebileceğiniz “Bataklık Meşesi “kalitenin doğal olanla birleşmesinin en güzel örneğini sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.