DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğru ev seçimi hayatı kolaylaştıracak

    Doğru ev seçimi hayatı kolaylaştıracak

    Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, “Yeni eğitim öğretim yılı açılıyor. Ev arayanlar seçim yaparken ayrıntılara dikkat etmeli” dedi.

     Eğitim öğretim yılı yaklaştıkça emlak piyasasında da hareketlilik başladı. 45 yıllık tecrübesiyle gayrimenkul sektörüne yön veren kuruluşlardan Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, ev arayanlara hayatı kolaylaştıracak küçük ipuçları verdi.

    Üniversite sınav sonuçları açıklandı, kayıtlar yapıldı ve öğrenciler yeni evleri için arayışa geçti. Emlak piyasasında ciddi bir hareketlenme yaşanırken, gayrimenkul sektörüne yön veren kuruluşlardan Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım aydınlatıcı açıklamalarda bulundu. Ev arayanların bu süreçte dikkatli olması gerektiğini dile getiren Yıldırım, “Hareketlenen emlak piyasasının geldiği son noktada öğrencilerin payı büyük. Öğrenciler de yeni evlerini seçerken dikkatli olmalı. Kiralanan evlerin ev sahibi ile kira kontratı yapılması gerekiyor. Kontratta belirtilecek şartlar ileride yaşanabilecek sorunların önüne geçilmesini sağlıyor. Ayrıca kiralanan evin apartman aidatlarına da dikkat edilmeli” dedi.

    Öğrenciler için en önemli noktanın evin konumu olduğunun altını çizen Osman Yıldırım, “İstanbul artık büyük bir metropol. Okul ile ev arasındaki mesafe, öğrenciler için ‘zaman kaybı’ anlamına geliyor. Merkezi bir noktada yer alan konutlar, sakinlerine ulaşım rahatlığı da sunuyor. Öğrenciler yolda kaybettiği zamanı, derslerine yoğunlaşarak harcayabilir. Bunun yanında evin kafe, restoran, hastane gibi kritik noktalara da yakınlığı önem taşıyor” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.