DOLAR 32,4509
EURO 34,7918
ALTIN 2442,091
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğrudan Satış Derneği Başkanı LR Health & Beauty Türkiye Genel Müdürü Ömer Barış Turan oldu

    Doğrudan Satış Derneği Başkanı LR Health & Beauty Türkiye Genel Müdürü Ömer Barış Turan oldu
    13.05.2017
    A+
    A-

    Halihazırda Avrupa Doğrudan Satış Derneği’nin başkanlığını yürüten LR Health & Beauty, Türkiye Doğrudan Satış Derneği’nde de başkanlık görevini üstleniyor. Türkiye Doğrudan Satış Derneği’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı LR Health & Beauty’nin Genel Müdürü Ömer Barış Turan oldu.

    Doğrudan Satış Derneği 2 Mayıs 2017’de gerçekleşen yıllık toplantısında, LR Health & Beauty Türkiye’nin Genel Müdürü Ömer Barış Turan önümüzdeki üç yıl boyunca derneğin Yönetim Kurulu Başkanı, HerbalLife Nutrition Güney Doğu Avrupa Hükümetle İlişkilerden Sorumlu Kıdemli Müdürü Samet Serttaş ve Amyway Türkiye Genel Müdürü Tayfun Ergün ise derneğin başkan yardımcıları olarak seçildi.
    Derneğin yeni Yönetim Kurulu olarak sektörün ilerlemesi ve tanınırlığı için etkin çalışmalar yapmak istediklerini belirten Ömer Barış Turan sektörün her geçen büyüdüğünü ve ekonomiye katkısının öneminin altınızı çizerek “Doğrudan Satış dediğimiz zaman yaklaşık 1,2 milyar TL bir satış hacminden ve yaklaşık 1,5 milyon doğrudan satışçıdan bahsediyoruz. Bu rakamın % 20 oranında da artacağı görüşündeyiz. Bu da birçok ailenin sektörle tanışması ve sektörün sunduğu girişimcilik imkanıyla ekonomiye katkıda bulunması demek anlamına geliyor. Türkiye’deki Doğrudan satışçıların %80’inin kadın olduğu da göz önüne alınırsa bu kadınların ekonomiye katkısının da artması demektir” dedi.
    Bu sene ilk kez I. Doğrudan Satış Sektörü Konferansı’nı gerçekleştiren Doğrudan Satış Derneği’nin çalışmalarını hızlandırarak devam edeceğini de sözlerine ekleyen Turan, her sene konferansı tekrarlamayı düşündüklerini ve önümüzdeki dönemde sektörün bilinirliğinin artırılmasına ilişkin çok önemli projeler gerçekleştirmeyi planladıklarını belirtti.
    Avrupa Doğrudan Satış Dernekleri Birliği olan Seldia’nın başkanlığının da LR Health & Beauty Global CEO’su tarafından yapılmasının Türkiye’ye ile bir sinerji doğuracağından bahseden Turan, önümüzdeki dönemde her iki kuruluş arasında ortak çalışmalar da yapılabileceklerini belirtti.
    Doğrudan Satış Sektörünün ülke ekonomisine önemli katkı veren sektörler arasındaki yerini ileriki dönemde daha da sağlamlaştıracağını ifade eden Turan, derneğin üyelerinden Avon, Amway, Forever Living Products, Herbalife Nutrition, Huncalife, Oriflame, Partylite ve Tupperware’in yöneticilerine sektörün gelişmesine verdikleri katkıdan dolayı teşekkür etti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.