DOLAR 32,5211
EURO 34,7639
ALTIN 2489,849
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Doğtaş, Çin’de bayilik anlaşması imzaladı

    Doğtaş, Çin’de bayilik anlaşması imzaladı
    05.07.2018
    A+
    A-

    Global pazardaki konumunu güçlendiren Doğtaş, ihracata yönelik önemli anlaşmalara imza atmaya devam ediyor. Çin’in Jiangsu eyaletinde yer alan, ekonomi, ticaret ve iş merkezi konumundaki ikinci büyük şehri Suzhou’da 1.000 m2 büyüklüğünde Doğtaş Exclusive mağazası açılacak.

    Yurtiçindeki hızlı büyümesini sürdüren Doğtaş, yurtdışında açtığı mağazalarla Türk mobilyasının kalitesini dünyanın birçok noktasına ulaştırıyor. Çin’in en büyük design firmalarından Gold Mantis tarafından organize edilen Design Town Kompleksi’nde, Suzhou Kexin Decoration Design Co. Ltd. ile anlaşmaya varan Doğtaş, Suzhou’da açacağı 1.000 m2 büyüklüğündeki Doğtaş Exclusive mağazası dışında 2020 yılına kadar diğer şehirlerde de 3 mağaza daha açmak üzere sözleşme imzaladı. Doğtaş aynı zamanda Çin’de projeli işler alanında da çalışmalar gerçekleştirecek.

    Doğtaş, mobilya sektöründe Türkiye’nin en büyük ihracatçısı olmak istiyor

    Son dönemde Liberya, Lübnan, Kazakistan, İsviçre, Libya, Kıbrıs, Azerbaycan ve Pakistan’da 4 tane olmak üzere 11 yeni mağaza açan Doğtaş, ayrıca yaz sonuna doğru Sudan ve Nijerya mağazalarını da hizmete açmış olacak. Doğtaş, yıl sonuna kadar hem mevcut pazarlarda konumunu güçlendirmeyi hem de yeni ülkelere giriş yapmayı planlıyor.

    2018 yılını ihracatta atak yılı olarak gören Doğtaş, yaptığı yeni anlaşmalarla Türkiye’yi yurtdışında da başarılı şekilde temsil etmeye çalışıyor. İhracat tarafında yaşanan gelişmelerin ülkemize pozitif değer kattığını vurgulayan Doğtaş Uluslararası Pazarlar Direktörü Serkan Şen; “Global pazardaki konumumuzu her yıl daha da güçlendiriyoruz. Çin her zaman odağımızda olan bir ülke ve markamızı burada yaygınlaştırmak bizim için son derece önemli. İhracata yönelen firmalardan biriyiz ve sektörde Türkiye’nin en büyük ihracatçısı olmayı istiyoruz. Özellikle Afrika pazarı ve deniz aşırı ülkelerde yaygınlığımızı artırıyoruz. Şu an 32 ülkeye aktif ihracat gerçekleştiriyoruz. 31 mağazamız açılış sürecinde. Yurtdışı satışlarımızı güçlendirmek için yeni iş birliklerine imza attık; İtalya’daki yeni iş ortağımız 55 zincir mağazasında yatak markamız Lova ürünlerinin satışı ve dağıtımını yapacak. Bu yıl tüm satış noktalarında Lova Sleep markasını konumlandırmış olacağız. Bu anlaşmalar ülkemiz için de gurur duyulacak gelişmeler. Hem yurtiçi hem yurtdışındaki çalışmalarımızla, 2018 yılını geçen yılki performansımızın üzerinde tamamlamak istiyoruz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.