DOLAR 32,508
EURO 34,7762
ALTIN 2423,451
BIST 9741,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dokunmatik ekran teknolojisi ile sakal tıraşı artık çok kolay

    Dokunmatik ekran teknolojisi ile sakal tıraşı artık çok kolay
    05.07.2018
    A+
    A-

    Dünyanın ilk elektrikli tıraş makinesi üreticisi Remington, yeni ürünü TouchTech ile dijital dünyayı banyolarınıza taşıyor. Dokunmatik dijital ekranı ve cihazı elinize aldığınız anda en son kullanılan ayarlar ile kişiselleştirilmiş bir tıraş tecrübesi sunan TouchTech, tıraş rutininizi kolaylaştırırken, zamandan da tasarruf etmenize yardımcı oluyor.

    Elektronik kişisel bakım ürünleri konusunda dünyanın önde gelen markalarından Remington, yeni sakal düzenleme makinesi TouchTech ile tıraş rutinini en son teknolojiyle buluşturuyor. Remington TouchTech, dokunmatik dijital ekranı ve şık tasarımı ile banyonuzun en ilgi çekici parçası olmaya aday oluyor.

    Kişiselleştirilmiş bir tıraş tecrübesi

    Cihazı kavradığınız anda son kullanım ayarlarınızı tanıyan GroomMotion teknolojisiyle kişiselleştirilmiş bir tıraş tecrübesi sunan TouchTech, 0.1mm’den başlayan 175 farklı uzunluktaki tarak seçenekleri sayesinde arzuladığınız görünüme kolaylıkla erişmenize yardımcı oluyor.

    Sakal uzunluğunu algılayan SenseSpeed teknolojisi ise tıraş bıçaklarını otomatik olarak sakalınızın uzunluğuna göre ayarlayarak, kullanıcılarına kullanım kolaylığı sağlıyor.

    Yeni nesil tıraş makinesi TouchTech 50 dakikalık kullanım süresi ve USB şarj özelliği ile de tıraş olmayı keyifli bir aktiviteye dönüştürüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.