DOLAR 32,5324
EURO 34,9496
ALTIN 2439,976
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Domestos’tan Yeni Pembe Güç Çamaşır Suyu ve Manolya Ferahlığı Tuvalet Bloğu ile Maksimum Hijyen

    Domestos’tan Yeni Pembe Güç Çamaşır Suyu ve Manolya Ferahlığı Tuvalet Bloğu ile Maksimum Hijyen
    06.08.2018
    A+
    A-

    Domestos’un yeni Pembe Güç ürününde maksimum hijyen sunan yoğun kıvamına tazeliğin kokusu eşlik ediyor. Kireç oluşumunu üç kata kadar engelleyen Domestos Pembe Güç evinizi koruma altına alıyor. Domestos 5’li Güç Manolya Ferahlığı tuvalet bloğu ile tuvaletler hem her sifonda hijyen sağlıyor hem kireci önlüyor hem de kokusuyla tazelik hissi yaşatıyor.

    Temizlik ve hijyen alanında Türkiye’nin en çok tercih edilen ev temizliği markası Domestos, yeni ürünü “Domestos Pembe Güç” çamaşır suyu ile evlere maksimum hijyen getiriyor. Yoğun ve tazeliği anımsatan kokusuyla fark yaratan Domestos Pembe Güç, çamaşır suyu kullanımına uygun tüm yüzeylerde kullanılabiliyor. Ürün, yüzeylerde kir ve bakteri oluşumu için uygun ortam yaratan kireci de üç kata kadar daha uzun süre engellerken sevdikleriniz için maksimum koruma sağlamaya devam ediyor. Kalıcı kokusuyla öne çıkan yeni Domestos 5’li Güç Manolya Ferahlığı Tuvalet Bloğu ise tuvaletleri her sifonda temizleyici köpükle temizlerken kireci önlüyor, parlak bir beyazlık ve kalıcı kokusuyla gerçek hijyen sağlıyor.

    Domestos hijyen bilincini yaygınlaştırmak için çalışmaya devam ediyor

    Tüm dünyada 2020 yılına kadar 25 milyon insanın daha iyi koşullarda tuvaletlere erişimini sağlama hedefiyle çalışan Domestos, okullardaki hijyen standartlarını iyileştirmek ve hijyen bilincine yönelik farkındalık yaratmak için çalışmalar gerçekleştiriyor. 2011 yılından bu yana Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile birlikte hayata geçirilen “Eğlen, Öğren, Hijyen” projesiyle Türkiye’nin dört bir yanında çocuklara eğitim noktalarında ve online olarak hijyen eğitimleri veriyor. Domestos, 2016 yılından bu yana ise “Okullara Domestos Bağışı” projesi kapsamında okul yönetimlerinin yanı sıra velilerden gelen talepler doğrultusunda il milli eğitim müdürlükleri işbirliğiyle okullara ürün bağışı gerçekleştiriyor. Üç yıla yakın sürede 13 binden fazla okulu ziyaret eden Domestos, dört milyona yakın çocuğun hijyenik tuvaletlere erişimi için çalışılıyor. 2018 yılında hayata geçirilen “Hijyenik Tuvalet Sağlıklı Gelecek” ile de okullara malzeme desteği sağlanırken okul tuvaletlerinin kapıları yenileniyor. Ayrıca yine proje kapsamında yardımcı hizmetler görevlileri ve velilerin hijyen konusunda farkındalığını artırmak için çalışmalar gerçekleştiriliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.