DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Domino’s Sıcak Takip Uygulaması ile pizzanı takip et

    Domino’s Sıcak Takip Uygulaması ile pizzanı takip et
    14.01.2019
    A+
    A-

    Domino’s Pizza, 2019’da da müşterilerine lezzeti, en uygun fiyata, en hızlı şekilde ulaştırıyor. Marka, Domino’s mobil uygulamaları veya domino’s.com.tr’den sipariş verenlere yeni indirimler sunuyor. Yenilenen kampanyaları, mobil uygulama ve domino’s.com.tr adresinden izleyebilen Domino’s sevenler, Sıcak Takip Uygulaması ile de siparişlerini canlı takip edebiliyor.

    Yeni yıla Domino’s tutkunlarını çok mutlu edecek bir kampanyayla giren Domino’s Pizza, leziz ve doyurucu lezzetlerini müşterilerine en uygun fiyata, en hızlı şekilde sunmaya devam ediyor. Markanın, mobil uygulama ve dominos.com.tr üzerinden takip edilebilen indirimli kampanyaları, düzenli olarak yenileniyor. İndirimli kampanyalardan yararlanmak için tek yapılması gereken pizza, ekmek arası lezzetler, tavuk, patates ve tatlı çeşitlerinden birini seçip Domino’s mobil uygulma ya da dominos.com.tr’den sipariş vermek!

    İndirimli fiyatlarının yanı sıra siparişlerini, adresine en hızlı şekilde ulaştıran marka, Domino’s Sıcak Takip Uygulaması ile de “Siparişim nerede kaldı?” sorusuna anında cevap veriyor. Müşteriler Sıcak Takip sayesinde siparişlerinin durumunu cep telefonundan takip edebiliyor. Pizzanın ne zaman fırından çıktığı, kuryenin kaç sokak uzakta olduğu, siparişin kaç dakika sonra kapıya ulaşacağı bu uygulama üzerinden canlı izleniyor.

    Sahip olduğu teknolojik alt yapısıyla, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam eden Domino’s, lezzeti ve fiyat politikasıyla müşteri memnuniyetini arttırmayı sürdürüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.