DOLAR 32,4929
EURO 34,7647
ALTIN 2488,804
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Domino’s tarzı “Dürümos” iştah kabartıyor

    Domino’s tarzı “Dürümos” iştah kabartıyor
    31.10.2019
    A+
    A-

    Türkiye’de evlere servisin öncüsü Domino’s Pizza’nın kendine has imzasıyla sunduğu Dürümos, akışkan peyniri, bol malzemesi ve gerçek fırından çıkan çıtır çıtır lezzetiyle iştah kabartıyor. Enfes pizzalarından sonra şimdi de yepyeni bir dürümle lezzet tutkunlarını baştan çıkaran Domino’s, üç farklı Dürümos ile damakları şenlendiriyor.

    Türk mutfağının vazgeçilmezi dürüm, şimdi Domino’s Pizza’nın kendine özgü dokunuşu ile benzersiz bir lezzete dönüşüyor. Türkiye’nin en sevilen pizza markası Domino’s Pizza’nın yepyeni lezzeti “Dürümos” fırından çıkan, sıcacık, akışkan peynirli ve dışı çıtır çıtır haliyle, farklılığını hissettiriyor. Usta oyuncu Enis Arıkan’ın muzip reklamlarla tanıtımını üstlendiği Dürümos, en kaliteli malzemelerin kullanıldığı birbirinden leziz 3 farklı çeşidiyle lezzet tutkunlarının iştahını kabartıyor.

    Tavuklu Dürümos, enfes tavuk parçalarını damakta eriyen mozzarella ve cheddar peynirleri, kırmızı köz biber, mantar ve yöresel lezzetler baharatıyla buluşturuyor.

    Üç Peynirli Dürümos ise mozarella ve cheddar peynirine bir de beyaz peyniri ekleyerek mükemmel bir uyu yakalıyor. Bu üç enfes peynire, kırmızı köz biber ve siyah zeytin de eşlik ediyor.

    Bol Malzemeli Dürümos,ise akışkan mozzarella peyniriyle, kırmızı köz biber, mantar, mısır, siyah zeytin, sucuk, jambon ve sosisi bir araya getiren eşsiz bir lezzet sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.