DOLAR 32,588
EURO 35,0293
ALTIN 2460,031
BIST 9795,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Domino’s Türkiye’ye teknoloji ödülü

    Domino’s Türkiye’ye teknoloji ödülü
    09.02.2019
    A+
    A-

    Dünyaca ünlü araştırma şirketi International Data Corporation (IDC) tarafından verilen 2019 IDC Türkiye Dijital Dönüşüm Ödülleri, sahiplerini buldu. Sıcak Takip Uygulaması ile “Digital Disruptor” kategorisinde ödül alan Domino’s Pizza, teknolojiye vizyoner yaklaşımı ve hayata geçirdiği inovatif uygulamalarla, pizza satan bir teknoloji firması olduğunun altını bir kez daha çizdi.

    Domino’s Pizza Türkiye, ülkemizde önemli teknolojik dönüşümlere imza atmaya devam ediyor. Rakiplerinden farkını sadece lezzeti ve kalitesi ile değil, hayata geçirdiği teknolojik uygulamalarla da ortaya koyan Domino’s Pizza Türkiye, aynı zamanda sektöre de yön veriyor.

    Dijital alandaki başarısını aldığı ödüllerle kanıtlayan Domino’s Pizza Türkiye, bu ödüllere bir yenisini daha ekledi. Domino’s Pizza Türkiye dünyaca ünlü araştırma şirketi International Data Corporation (IDC) tarafından, “Sıcak Takip Uygulaması” ile Digital Disruptor kategorisinde ödüle layık görüldü. Ödül, bu teknolojiyi kendi içlerinde geliştiren “Dominos Pizza Türkiye Bilgi Teknolojileri” ekibine verildi.

    Sıcak Takip Uygulaması, müşterilere siparişlerinin durumunu, siparişlerinin alınmasından, kapılarına ulaşmasına dek, cep telefonları üzerinden canlı takip etme imkanı sağlıyor. “Siparişim nerede?” sorusuna anında yanıt veren uygulama, müşterilerin, siparişi getiren motorcunun fotoğraf ve kişisel bilgilerini görmesine ve aldıkları servisi puanlamasına da olanak tanıyor. Motorcuların verimliliği ve operasyonel takibi, aynı zamanda şube tarafında geliştirilen uygulamalarla denetleniyor. Böylece müşteri memnuniyetinin en üst düzeyde tutulması sağlanıyor.

    9

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.