DOLAR 32,4439
EURO 34,7778
ALTIN 2441,349
BIST 9945,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Domino’s’tan festival tadında “Domino’s Türkiye Pizza Günleri”

    Domino’s’tan festival tadında “Domino’s Türkiye Pizza Günleri”
    17.09.2019
    A+
    A-

    Türkiye’de evlere servisin öncüsü Domino’s Pizza, düzenleyeceği “Domino’s Türkiye Pizza Günleri” ile tadına doyulmaz pizzalarını inanılmaz fiyatlar ile tüketiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. 1 hafta sürecek Pizza Günleri boyunca sürpriz aktivitelerle her an, her yerde pizza severlerin karşısına çıkmayı planlayan Domino’s, küçük ve orta boy pizzalarının tümünde uygulayacağı fırsatlarla lezzet tutkunlarının doyasıya pizza yemelerini sağlayacak. Domino’s, bütün küçük boy pizzalarını Gel Al’da 9,99 TL’ye, Evlere Servis’te bütün orta boy pizzalarını 19,99 TL’ye pizza severlerle buluşturacak.

    Türkiye’nin en sevilen pizza markası Domino’s Pizza, 16-22 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenleyeceği “Domino’s Türkiye Pizza Günleri” ile pizza sevdalısı lezzet tutkunlarını heyecan dolu bir yolculuğa çıkarıyor. Bu kapsamlı organizasyonla Domino’s Pizza bir ilke imza atarak, Türkiye’ye festival niteliğinde bir pizza etkinliği kazandırıyor.

    Domino’s Pizza, “Domino’s Türkiye Pizza Günleri”ne özel olarak hem Gel Al hem de Evlere Servis’te başlattığı iştah kabartan kampanyalarıyla tadına doyulmaz pizzalarını Türkiye’nin her sofrasına taşımak üzere eşsiz fırsatlar sunuyor.

    Küçük boy pizzaların tümü 9,99 TL!

    Domino’s Türkiye Pizza Günleri boyunca Gel Al’da Domino’s’un küçük boy ince hamur pizzalarının tümü, sadece 9,99 TL’ye;

    19,99 TL’ye orta boy pizza!

    Evlere Servis’te, Domino’s orta boy ince hamur pizzalarının tümü 19,99 TL’ye pizza severlerle buluşacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.