DOLAR 32,4746
EURO 34,7556
ALTIN 2442,834
BIST 9934,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DOSTUM’un doğa yürüyüşleri İnegöl’e can veriyor

    DOSTUM’un doğa yürüyüşleri İnegöl’e can veriyor
    23.05.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin doğa sporları ve turizm merkezi olan DOSTUM, doğa yürüyüşleri(Trekking) ile alternatif turizm çatısı altında ekonomik boyut kazanmaya ve büyümeye devam ediyor.

    İnegöl Belediyesi DOSTUM Projesi, hem doğal güzellikleri yaşamak hem de spor yapmak isteyenleri bir araya getiriyor. DOSTUM’un profesyonel rehber eşliğinde hafta sonları gerçekleştirdiği turlar ile hem ekonomi hareketleniyor hem de doğal güzellikler keşfediliyor.

    Toplam 80 bin metrekarelik alan üzerine kurulu olan DOSTUM, 2,5 milyon TL’lik yatırım ile İnegöl’e katkı sağlayacak projeler gerçekleştirmeye devam ediyor. Bunun yanı sıra DOSTUM ile kültürel zenginlikler de tanıtılırken, İnegöl’ü cazibe merkezi haline getirmek ve pozitif sosyal katılıma katkı sağlamak da amaçlanıyor.

    İnegöl’ün keşfedilmeyi bekleyen doğal güzellikleri DOSTUM Projesi ile trekking severleri şehrin stresinden kurtulmak için yepyeni rotalara davet ediyor. Yürüyüşler; Oylat, Boğazova, Çelebi Yaylası, Fevziye Kanyonu, İznik Sansarak Kanyonu, Muradiye Atatürk Köşkü – Erikli, Hilmiye Darıtepe Orman Kulesi, Osmaniye-Bozcaarmut ve daha birçok rotadan oluşuyor.

    Alanda ayrıca kano (deniz bisikleti), kampçılık, balık tutma, atv safari, motocross ve off-road, bisiklet, okçuluk, yamaç paraşütü ve hafif hava araçları uçuşları yapılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.