DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    D&R’dan Sevgililer Günü’ne özel hediye önerileri

    D&R’dan Sevgililer Günü’ne özel hediye önerileri
    14.02.2019
    A+
    A-

    Yılın en güzel heyecanlarından biri geldi çattı. Sevgililer Günü’nün mutluluğu ve coşkusu gittiğiniz her yerde, baktığınız her köşede sizinle. Kitaptan müziğe, elektronikten oyuna kadar onlarca kategoride birçok ürün, Sevgililer Günü’nde sevgilinizi mutlu etmeniz için D&R’da sizi bekliyor. Üstelik D&R Card’la yapılacak pikap ve kitap alışverişleri de kullanıcılara Nar Puan kazandırıyor!

     

    Sevgililer Günü’nü özel bir şekilde kutlamak ve ilişkisine renk katmak isteyen herkes, sevgilisi için en uygun hediyeyi araştırıyor. Peki, bu özel günde sevgilinizi hangi hediyeyle mutlu edebileceğinizi biliyor musunuz? D&R’da yer alan pek çok ürün arasından en özel hediyeyi seçebilir, Sevgililer Günü heyecanını alacağınız hediyeyle doruğa çıkarabilirsiniz. İşte D&R’dan sevgilinizin kalbini kazanabileceğiniz hediye önerileri…

    Çiftlerin arasındaki en tatlı çekişmelerin, en eğlenceli gecelerin ve en çılgın arkadaş toplantılarının nedeni oyun konsolları, bu özel gün için iyi bir hediye olabilir! Sürükleyici hikayeler ve göz alıcı görsel efektlerle zenginleştirilen oyunlar, eğlenceli bir hediye alternatif olarak öne çıkıyor.

    Kaliteli fotoğraf ve videolar çekerek sevgilinize heyecanlı dakikalar yaşatabileceğiniz drone’lar, Sevgililer Günü’nün en sıra dışı hediyelerinden biri olarak dikkat çekiyor. Uzaktan kumanda ile yönetilebilen drone modelleri ile sevgilinize son teknoloji bir hediye vermenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

    Birlikte geçireceğiniz en romantik anları kayıt altına alabileceğiniz bir GoPro kamera veya saatler boyunca okuyan tutkulu kitapseverler için tasarlanan e-kitap okuyucu Kobo Forma ile de sevgilinizi mutlu etmek çok kolay!

    Dijitalleşen hayatınıza geçmişten göz kırpan sevimli bir fotoğraf makinesine ne dersiniz? Onun sayesinde ölümsüzleştirmek istediğimiz anlar diğer milyonlarca fotoğraf arasında kaybolup gitmiyor ve o anı parmaklarımızın ucunda tutmanın keyfini, yıllar sonra bize yine yaşatıyor. Sevgililer Günü’nü daim kılmak için muhteşem bir hediye değil mi?

    İki sevgilinin aynı kitap üzerine konuşmasından daha romantik bir akşam olamaz. Siz de keyifle okuduğunuz bir yazarın kitabını sevgilinize hediye edebilir, bir kitabı birlikte yorumlayabilirsiniz. Üstelik seçili yayınevlerinin kitaplarından D&R Card ile yapacağınız iki ve üzeri kitap alışverişinde %20 Nar Puan kazanabilirsiniz.

    Biraz daha romantik bir hediye olsun derseniz, retro tutkunlarının çok hoşuna gidecek plaklar ve pikaplar da tam size göre! D&R’dan yapılan pikap alışverişleri, plak alımında kullanılabilecek 100 TL Nar Puan kazandırıyor. Müzik tutkunlarına uygun bir diğer hediye seçeneği ise geçmişten bugüne aşk şarkılarına eşlik edebileceğiniz hoparlörler olabilir…

    Sevgiliniz dansı, müziği ve eğlenceyi seviyorsa ona yerli ve yabancı müzik albümleri ile karaoke ve müzik aletleri hediye ederek, birlikte karaoke geceleri de düzenleyebilirsiniz.  Aşkın en güzel hallerini içeren, romantik anlar yaşarken fonda çalmasını tercih edebileceğiniz şarkılardan oluşan müzik albümleri, Sevgililer Günü’nde kalbinizi ısıtacak.

    Evde yapılan kutlamaların en güzeli izlenecek romantik bir filmle sonlanır. 14 Şubat’ta sevgilinizle izleyebileceğiniz aşk filmlerine ait DVD’ler D&R’da sizi bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.