DOLAR 32,5852
EURO 34,8042
ALTIN 2513,384
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DRKEE Consultancy & Danışmanlık Türkiye’de ilk defa gayrimenkul sektörünü bir tiyatro sahnesine taşıdı

    DRKEE Consultancy & Danışmanlık Türkiye’de ilk defa gayrimenkul sektörünü bir tiyatro sahnesine taşıdı
    08.04.2019
    A+
    A-

    Gayrimenkul sektörüne farklı ve özel danışmanlık hizmeti veren DRKEE Consultancy & Danışmanlık Türkiye’de ilk defa gayrimenkul sektörünü bir tiyatro sahnesine taşıyarak “Kablosuz TAŞ Devri” isimli oyunla izleyenlere keyifli bir seyir sunmaya hazırlanıyor.

    Geçtiğimiz Mart ayında birbirinden değerli akademisyenleri, bürokratları, sektör temsilcilerini bir araya getiren bir sempozyum düzenleyen DRKEE Consultancy & Danışmanlık, yine düzenlemiş olduğu özel eğitim programları ve danışmanlık hizmetleriyle sektör gelişimde fark yaratmaya devam etmektedir.
    DRKEE Consultancy & Danışmanlık Genel Müdürü S. Ömer İSAFÇA her daim gayrimenkul sektörü için “ne yapabiliriz” düşüncesi içerisinde olan bir şirket olduklarını, gelen öneriyi hızlı bir şekilde değerlendirmeye alarak, hazırlandıklarını iletti. Oyun hakkında da bilgi veren İSAFÇA, Usta oyuncu Serkan GÜZEL tarafından birçok kez oynanan “Kablosuz Taş Devri” “Tek Kişiliksiz Gösteri” bu sefer içeriği yenilenmiş PRÖMİYER olarak 19 Nisan 2019 Cuma günü Kenter Tiyatosu’nda gayrimenkul sektörünün geçmişini, bugününü ve yarınıNI Epifonemist Mizah ile izleyicilere sunacağını söyledi.

    Gayrimenkulü ve sektörümüzü her zaman toplantılarda, sempozyumlarda, fuarlarda v.b. organizasyonlarda tanıtmaya çalıştığımızı söyleyen İSAFÇA, Türkiye’de İLK defa biz sektör temsilcilerine ve katılan izleyicilere keyifli anlar yaşatılacak tiyatro oyunu ile gayrimenkulü ve sektörümüzü anlatmaya çalışacaklarını iletti. 19 Nisan 2019 tarihinde düzenlenecek olan oyunun biletlerine Kenter Tiyatrosu gişelerinden, drkeedanismanlik instagram hesabı veya 0 555 182 55 46 nolu telefon hattı üzerinden ulaşabilirisiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.