DOLAR 32,3766
EURO 35,0392
ALTIN 2326,239
BIST 9073,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dünya devi Otis’e Türk yönetici

    Dünya devi Otis’e Türk yönetici
    05.04.2017
    A+
    A-

    Otis İskandinavya ve Orta Avrupa Bölgesi Finans Direktörlüğü’ne Türk yönetici atandı

    Dünya asansör devi Otis’te üst düzey bir atama gerçekleşti. Otis İspanya’da Güney Avrupa Finans Kontrolörü olarak 3 yıl görev yaptıktan sonra Türkiye’ye dönen ve 2,5 yıldır Otis Türkiye Yatırımlar ve Tedarik Zinciri Direktörlüğü’nü yürüten Fazıl Demirkesen, yeni görevlendirme ile İskandinavya ve Orta Avrupa Bölgesi Finans Direktörü olarak atandı.

    Otis’teki yeni yapılanma ile toplam 10 ülkeden sorumlu finans direktörlüğünü üstlenen Fazıl Demirkesen, İstanbul Lisesi’nden mezun olduktan sonra 1997 yılında Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi bölümünü bitirdi. 2000-2002 yıllarında Global Menkul Değerler’de çalışan Demirkesen, 2003 yılında Otis Türkiye’de Finans Müdürü ve sonrasında Finans Direktörü olarak görev aldı. Daha sonra Otis İspanya’da Güney Avrupa Finans Kontrolörü olarak 3 yıl çalışan Demirkesen, ardından Türkiye’ye dönerek, 2,5 yıl Otis Türkiye Yatırımlar ve Tedarik Zinciri Direktörlüğü yaptı ve 2016 yılında Koç Üniversitesi Finans Yüksek Lisansı programını tamamladı.

    Otis Türkiye’de, iş geliştirme, yatırımlar ve satın alma konusunda başarılı çalışmalar yürüten Demirkesen; Avrupa’dan Amerika’ya, Asya’dan Avustralya’ya, Orta Doğu’dan Uzak Doğu’ya kadar geniş bir coğrafyaya asansör ihraç eden Otis Türkiye’nin yatırımlarını ve tedarik zincirini yönetti.

    Şubat 2017’de Otis İskandinavya ve Orta Avrupa Bölgesi Finans Direktörü olarak atanan Fazıl Demirkesen’in yeni görevi, bölge ve ülke yöneticileri ile ortak çalışmayı gerektiren, finans, iç kontrol, raporlama, planlama ve sistem uygulamaları konularını kapsıyor. Fazıl Demirkesen, İngilizce, Almanca ve İspanyolca biliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.