DOLAR 32,3263
EURO 35,1323
ALTIN 2294,216
BIST 9050,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dünya Down Sendromlular Gününü Sualtı Hayvanat Bahçesi’nde balıklar arasında kutladılar

    Dünya Down Sendromlular Gününü Sualtı Hayvanat Bahçesi’nde balıklar arasında kutladılar
    21.03.2019
    A+
    A-

    Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi ile Üsküdar Belediyesi’nin sosyal projesi olan Tebessüm Kahvesi ‘21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü’nü vatozlar, köpek balıkları ve yüzlerce tropikal su canlısının arasında şnorkelle yüzerek kutladı. Heyecanlı anların yaşandığı kutlama etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

    İstanbul’un en gözde ve trend alışveriş merkezi Emaar Mall’da bulunan Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, Üsküdar Belediyesi Tebessüm Kahvesi iş birliği ile heyecan dolu bir kutlama etkinliğine ev sahipliği yaptı. ’21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü’ kapsamında Tebessüm Kahvesi çalışanlarından Emirhan Fazlıoğlu ve Murat Aydın, dalış eğitmeni, yüzme antrenörü ve can kurtaran eşliğinde, 3,5m derinliğindeki dev akvaryumda vatoz, köpek balığı ve yüzlerce tropikal su canlısı arasında şnorkelle yüzdü.

    Heyecan verici ve özel bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi Genel Müdürü Gülnur İnkaya; “Üsküdar Belediyesi’nin sosyal projesi Tebessüm Kahvesi iş birliğiyle gerçekleştirdiğimiz bu kutlama etkinliği ile Down Sendromlu gençlerin ve çocukların sosyal yaşamlarını desteklemek, fiziksel aktivitelerine katkı sağlamak ve bu konuda toplumda farkındalık yaratmayı hedefledik. Hem arkadaşları ve aileleri hem de ziyaretçiler tarafından büyük bir ilgili ile takip edilen bu etkinlik ile hayatın her alanında aktif ve başarılı olacaklarına gönülden inandığımız Down Sendromlu gençlerimizi destekliyor ve Dünya Down Sendromlular Gününü kutluyoruz” dedi.

    Bu özel günü, Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi’nde, yüzlerce tropikal deniz canlısı ve vatozlar arasında kutlamanın heyecan verici olduğunu söyleyen Tebessüm Kahvesi Proje Sorumlusu Şermin Çoban ise, “Down Sendromlu gençlerin, çocukların doğru insanlarla ve doğru eğitimle hayatın her alanında başarılı ve topluma faydalı bireyler olabileceklerini göstermek istiyoruz. Akvaryumun dalış ekibi tarafından verilen eğitimin sonucunda, gençlerimizin şnorkelle dalış yaparak yüzlerce deniz canlısını yakından görmeleri onlar için eşsiz bir deneyim oldu. Bize bu fırsatı sunarak Down Sendromlu gençlerimize bu deneyimi yaşattığın Emaar Akvaryum’a teşekkür ediyor ve tüm Down Sendromluların Dünya Down Sendromlular Gününü kutluyorum” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.