DOLAR 32,6004
EURO 34,8029
ALTIN 2496,905
BIST 9470,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dünya Türk mobilyası ile dekore ediliyor

    Dünya Türk mobilyası ile dekore ediliyor
    12.11.2017
    A+
    A-

    blueground, Türkiye’nin mobilya ihracat hacmini 10 milyon TL’ye çıkaracak

    Yunanistan, Dubai ve Türkiye’den sonra globalde 600 eve ulaşan blueground, Amerika pazarına da giriş yaparak yatırımlarını artırdı. Türkiye, Dubai ve yeni girdiği tüm pazarlarda yer alan evlerini Türk üreticilerden temin ettiği mobilya, tekstil ürünleri ve aksesuarlarla dekore eden girişim, mobilya ihracat hacmini 2018 yılında 4 milyon TL’den 10 milyon TL ’ye çıkarmayı hedefliyor.

    Şehrin dört bir yanından kiraladığı evleri, misafirlerinin taleplerine uygun şekilde 7/24 premium servis, şık dekorasyon ve kişiye özel hizmet ile dönüştüren girişim, ilk oluşu ve fayda odaklı şeffaf hizmeti ile yeni nesil konaklama şirketi. Bugüne kadar 600’den fazla ev ile misafirlerini ağırlayan, yaşayanlara evinde hissettiren, sofistike ve konforlu yaşam alanları ile hizmet veren Türk ortaklı girişim 1 ay ve üzeri süreli konaklama ihtiyacı içerisindeki kişiler için otel konforunda ev yaşamı sunuyor.

    Kiraladıkları evleri bünyelerindeki iç mimarlar tarafından dekore eden blueground, kullandığı mobilyalarını Türkiye’deki üreticilerinden temin ediyor. Ahşap mobilyaları İnegöl’den, halıları Isparta’daki üreticilerinden alan blueground toplamda 250’ye yakın ürün çeşidi için 35’den fazla tedarikçiyle her ay 3 ülkeye mobilya ihracatı gerçekleştiriyor. Son olarak Amerika pazarına da giriş yapan blueground’un hedefi 2018 yılında mobilya ihracat hacmini 10 milyon TL’ye çıkarmak.

    blueground Türkiye Ülke Müdürü ve Kurucu Ortak Kurtuluş Cumhur Korkmaz konuyla ilgili, “Tüm dünyada yeni neslin, 1946-1964 yılları arasında doğan ve baby boomers olarak adlandırılan kuşağa göre aidiyet isteği azaldı. Yeni nesil ev satın alarak bir yere bağlı kalmak yerine daha esnek bir hayat yaşamayı tercih ediyor. Bu nedenle kişiler kiralama seçeneklerini daha çok tercih etmeye başladılar. Yükselen bu trende uyum sağlayan evlerimizde, misafirlerimize geldikleri gün yaşamaya başlama imkanı sunuyoruz. Tüm pazarlardaki dairelerimizde ihraç ettiğimiz ürünlerle uygun fiyat ve yüksek kalitedeki mobilyayı herkes için erişilebilir kılmak ve Türk mobilyasını dünyaya tanıtmak hedefimiz.” dedi.

    Aldığı yatırımlar ve yakaladığı büyüme hızıyla blueground, yeni gireceği pazarlarda da evlerini Türkiye’den ihraç ettiği mobilyalarla dekore ederek kısa zamanda tüm dünyaya Türk mobilyasını tanıtmayı planlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.