DOLAR 32,52
EURO 34,9499
ALTIN 2436,389
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dünyaca ünlü Fas Hamamı deneyimini Mandarin Oriental Bodrum’da yaşayın

    Dünyaca ünlü Fas Hamamı deneyimini Mandarin Oriental Bodrum’da yaşayın
    07.08.2017
    A+
    A-

    2016 World Luxury Spa & Restaurant Ödülleri’nde spa kategorisinde ödül alan The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum, Cennet Koyu sahilinde bulunan büyüleyici konumunu dinlendirici ve huzur verici atmosferiyle harmanlıyor. Alanında uzman birçok isimle konuklarına eşsiz deneyimler yaşatan Mandarin Oriental, Bodrum, Ağustos ayı boyunca Marakeş’ten gelen uzman terapistleriyle geleneksel Fas Hamamı hizmetini sunacak.

    Doğu kültürünün gizemli cazibesi ile vücut güzelliği ritüellerinin birleştiği özel hamam deneyiminde konuklar vücutlarıyla birlikte ruhlarını da bin bir gece masallarının gizemli dünyasına taşıyacak. Fas Hamamı’na ait tüm ritüellerin düşünüldüğü The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’da, vücudun yenilenme yolculuğuna eşlik edecek nefis bir köpük masajı konukları bekliyor. Arınma yolculuğunda sunulan özgün masajlar bedenin enerji alanları canlandırarak çakraların açılmasına yardımcı oluyor.

    Mandarin Oriental, Marrakech’in lüks anlayışıyla geliştirilen geleneksel Fas Hamamı’nda uzun yıllardır süregelen Marakech ritüelleriyle kişiye özel uygulamalar gerçekleştiriliyor ve egzotik kokusuyla mest eden Fas sabunuyla beden yorgunluğunun da giderilmesine yardımcı olunuyor. Hamamda uygulanan bir diğer kına ritüelinde ise özel masajlarla bedenin enerji alanları canlandırılıyor, çakralar açılıyor ve sağlıklı bir bronzlaşma için vücut hazır hale geliyor.

    Geleneksel ve yüzyıllar boyunca uygulanan Fas Hamam’ı deneyimini sevdiklerinizle birlikte Mandarin Oriental, Bodrum’da deneyebilir, eşsiz manzarasıyla huzurun ve rahatlamanın keyfini çıkarabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.