DOLAR 32,5609
EURO 34,8946
ALTIN 2427,964
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dünyaca ünlü polisiye yazarı Paul Cleave okurlarıyla D&R’da buluştu

    Dünyaca ünlü polisiye yazarı Paul Cleave okurlarıyla D&R’da buluştu
    06.04.2019
    A+
    A-

     “Temizlikçi” romanıyla çok satanlar listesine giren Yeni Zelandalı yazar Paul Cleave, yeni romanı “Mezbaha”nın imza gününde Türk okurlarıyla buluştu. D&R İstinye Park’ta gerçekleşen imza gününde hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Cleave, yeni kitabını kitap tutkunları için imzaladı. Türkiye’deki kitapseverlerle önümüzdeki dönemde tekrar bir araya gelmek istediğini belirten Paul Cleave, Çanakkale, Kapadokya ve İstanbul’un kendisini çok etkilediğini söyledi.

     

    D&R, ünlü yazarları okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Polisiye kategorisinde yazdığı romanlarla dünya çapında üne kavuşan yazar Paul Cleave, D&R’ın konuğu olarak Türk hayranlarıyla bir araya geldi. 27 Mart Çarşamba günü D&R İstinye Park’ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe kitapseverler büyük ilgi gösterirken, ünlü yazara yeni kitabı “Mezbaha”yı imzalattı.

    Türkiye’nin, kitaplarının en çok okunduğu üç ülkeden biri olduğunun altını çizen usta yazar, ileride yazacağı romanlarda Türkiye’ye yer vermek istediğini ve önümüzdeki dönemde Türk okurlarıyla tekrar buluşmayı çok istediğini söyledi.

    Türkiye’de pek çok genç okuru bulunan Paul Cleave, Türkiye ziyaretinde gezdiği Çanakkale, Kapadokya ve İstanbul’dan çok etkilendiğini, Türkiye’nin doğasını, tarihini, Türk misafirperverliğini ve yemek kültürünü beğendiğini belirtti.

    Paul Cleave’in efsane kurgu yeteneğini eski polis Tate’in yürek burkan kaybı ve umutlarıyla birleştiren “Mezbaha”, baştan sona büyük bir adrenalin dalgası yaratıyor. Okuru, yazarın sıra dışı gözlem yeteneği ve insancıl taraflarıyla baş başa bırakan roman, şiddet ve insan zaafları üzerine yazılmış en rahatsız edici polisiye romanlardan biri olarak nitelendiriliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.