DOLAR 32,4358
EURO 34,7967
ALTIN 2450,482
BIST 9919,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dünyaca ünlü stil ikonu Iris Apfel ve Nude işbirliği

    Dünyaca ünlü stil ikonu Iris Apfel ve Nude işbirliği
    21.09.2018
    A+
    A-
    Şişecam’ın global tasarım markası Nude, yeni kampanyasında Amerikalı iş kadını, iç mimar ve aynı zamanda dünyaca ünlü stil ikonu Iris Apfel ile iş birliği yapıyor.
     
    Modern yaşama kusursuzca uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış koleksiyonlarıyla dikkat çeken Şişecam’ın global tasarım markası Nude, kuruluşundan itibaren benimsediği “Yalın güzeldir” mottosunu, 97 yaşındaki stil ikonu Iris Apfel’in fark yaratan cesur stiliyle birleştirdiği yeni kampanyasını duyurdu.
    Nude’un, renkli ve dinamik kişiliği dünya genelinde ilgiyle takip edilen Iris Apfel ile iş birliği yapmasının en önemli nedeni, ünlü stil ikonunun Nude’un geleneksel sınırların ötesine geçen tarafını çok iyi yansıtması oldu.
    İngiltere, Amerika, İtalya ve Türkiye başta olmak üzere bir çok ülkenin dahil olduğu global kapsamlı kampanyanın lansmanı, Iris Apfel’in de katılacağı bir organizasyon ile 18 Ekim tarihinde New York’ta gerçekleştirilecek.
    Bu iş birliği kapsamında Nude, Iris’in kalıplara sığmayan tarzından ilham alarak tasarlanan özel koleksiyonlar da sunuyor. Iris Apfel’den ilham alan tasarımlar arasında, canlı renkler ve desenlerle yeniden tasarlanan Tomas Kral’ın Beak ve Ayşe Birsel’in Mono Box koleksiyonları bulunuyor. Iris Apfel iş birliği ile tasarlanan koleksiyonların tamamı ise Maison & Objet 2019 Fuarı’nda tasarım severlere sunulacak.
    “Gördüğünüz gibi pek minimalist biri değilim. Üst üste aksesuarlar takmaya ve renkli giyinmeye bayılırım. Ancak bu benim yalın düşünmediğim anlamına gelmez. Nude benim yalın tarafım. Yalınlık bir düşünce biçimi ve bence yalın güzeldir.”
    – Iris Apfel
    “Nude’un tüm yıl boyu sürecek yeni kampanyasında Iris Apfel ile iş birliği içerisinde olmaktan büyük bir memnuniyet ve onur duyuyoruz. O sadece bir stil ikonu ve iç mimar değil, aynı zamanda eşsiz ve ilham veren bir birey. Enerjisini ve tutkusunu yaptığı her işte hissedebilirsiniz. Onunla çıktığımız bu keşif yolculuğu bizleri çok heyecanlandırıyor.”
    – Nude Tasarım Direktörü Emre Bozbeyli
    Camın en yalın hali: ‘Nude’
    Dünyanın üçüncü en büyük cam ev eşyası üreticisi Şişecam Topluluğu’nun global tasarım markası Nude, dünya prömiyerini 2014 yılında Maison Objet Paris’te yaptı. Ardından Milano ve Frankfurt’taki uluslararası fuarlarda boy gösterdi ve büyük beğeni topladı. Tüm koleksiyonlarını “Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesi ile tasarlayan Nude; Ron Arad, Nigel Coates, Joe Doucet, Pentagon Design, Tomas Kral, Mikko Laakkonen, Tamer Nakışçı, Erdem Akan ve Ali Bakova’nın da aralarında olduğu dünyanın saygın tasarımcıları ile çalışıyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.