DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dünyanın en güzel çaylarının buluştuğu kreasyon: Tea Couture

    Dünyanın en güzel çaylarının buluştuğu kreasyon: Tea Couture
    22.06.2017
    A+
    A-

    Ronnefeldt’in yeni Tea Couture® serisi, çay tutkunlarına şehrin tüm kalabalıklığından uzaklaştıracak rahatlatıcı bir çay molası verdiriyor ve rengarenk tasarımı ile adeta bir butikte gezintiye çıkarıyor.

    Moda devlerinin mağazalarının içerisinde çay satışlarına yer vermesi ile her alanda varlığını belli etmeye başlayan çay kültürü çok daha farklı bir boyuta taşınıyor. Çayın moda ile buluşmasını 200 yıllık uzmanlığı ile yorumlayan Ronnefeldt, yenilikçi yaklaşımını gözler önüne seren yeni Tea Couture® serisini piyasaya sürdü. Moda ile tutkunun birleştiği yeni Ronnefeldt Tea Couture Serisi karşı konulamaz tasarımları ile bu ay www. tea-excellence.com ’da, Dem Karaköy, Dem Moda ve Galeries Lafayette raflarında yerini alıyor.


    Modanın Nabzını “Tea Couture” ile Tutun

    Yeni Tea Couture® serisiyle Ronnefeldt; sizler için en nadir çayları, dünyanın en çok bilinen çay bölgelerinden seçti. Üstelik şimdi, çay kalitesinin yanında müthiş tasarımı ile de göz dolduruyor.

    Üretimde gelenekselliğini ve kalitesini koruyan Ronnefeldt, yeni tasarımı ile yenilikçi yanına ışık tuttu. Çay bölgelerinden ve kültürlerinden ilham alarak yaratılan Tea Couture® rengarenk giydirildi.

    Türkiye’de sizlere bu özel seriden 6 çeşit şık çayı beğeninize sunuyoruz. Afiyet olsun!

    Çay ve Moda Tutkunları İçin Lezzetli Kreasyonlar

    Dünyanın en iyi çay tarlalarından elle seçilmiş ve şık giyinmiş çaylar. Özellikle gurmelerin ve moda takipçilerinin hemen deneyimlemek isteyeceği bir koleksiyon.

    Çayın büyüleyici ve estetik dünyasına yolculuk
    Dünyanın en iyi çay yetiştirilen ülkelerinden yenilikçi bir seri
    6 farklı rengarenk tasarım
    Mükemmel bir hediye
    Müthiş bir koleksiyon parçası
    Modern tasarım unsurları ile bezenen bu renkli çizgiler, güzel bir kıyafetin parçası gibi sizi tamamlayacak. Sabah, öğle ve akşam boyunca ilham verici bir mutluluk oluşturacak olan çay çeşitleri ise; Earl Grey, Darjeeling Gold, Rooibos Chocolate Truffle, Morgentau, Jasmine Tea ve Herbs & Ginger.

    Earl Grey

    Güçlü Assam çayının enfes bergamot ile birleşimi: canlı, baharatlı ve malt bir tat. Earl Grey ve güçlü Assam çayı tutkunları için eşsiz bir keyif.

    Darjeeling* Gold

    Darjeeling* ilkbahar hasatı: canlı, aromatik ve çiçeksi. İlk toplanan filizlerin eşsiz lezzeti ve damakta bıraktığı çiçeksi tat, sizi Himalayalar’ın yamaçlarındaki güzel çay tarlalarına götürecek.

    *coğrafi işaretli bölge

    Rooibos Chocolate Truffle

    Güney Afrika’nın lezzeti bu özel rooibos, nazik bir vanilya tadına ve trüf çikolata notalarına sahiptir. Çikolatanın hazzını suçluluk duymadan, masum bir şekilde yaşayacağınız bu şaşırtıcı çay, kolay kolay vazgeçemeyeceğiniz hafif bir çikolata lezzeti sunacak.

    Morgentau

    Bir Ronnefeldt klasiği: Japon sencha ile egzotik mango, limon otu ve gül yaprakları karışımından doğmuş müthiş bir kreasyon. Ronnefeldt denildiğinde akla gelen ilk çay olarak hafızalarda yer edinmiş Morgentau tatlı, mayhoş ve yumuşak içimiyle yeşil çay alışkanlıklarınızı farklı bir boyuta taşıyacak.

    Jasmine Tea

    Çin’de toplanan ilkbahar hasatı yeşil çay yaprakları, taze yasemin çiçekleri ile aynı ortamda bekletilerek aromalandırılır ve ortaya bu eşsiz lezzet çıkar. Bu çayı eşsiz kılan tat taze yasemin çiçeklerinin yeşil çay yapraklarına verdiği inanılmaz esanstır.

    Herbs & Ginger

    İçinizi saran sıcaklık. Sırayla belirginleşen farklı tatlar, bütün duyularınızı harekete geçiren dengeli bir ayurvedik harman. Zencefil, papatya, anason, böğürtlen yaprakları, melisa ve meyan kökü karışımının verdiği güç ve tazelikle sıra dışı bir bitki çayı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.