DOLAR 32,3371
EURO 35,1186
ALTIN 2238,468
BIST 8772,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dünyanın en prestijli otomobili Peninsula tarafından seçildi

    Dünyanın en prestijli otomobili Peninsula tarafından seçildi
    06.03.2019
    A+
    A-

    İkonik Alfa Romeo, 2018 Pebble Beach Concours d’Elegance’da “En İyi Otomobil” seçildikten sonra The Peninsula Classics Best of the Best Award ödülünü kazandı. Davete, The Peninsula Classics Best of the Best Award’ın eş kurucusu ve William E. Connor & Associates Ltd.’in CEO’su William E. (Chip) Connor , oyuncu Luke Evans, DJ ve tv yüzü Hannah Bonfman ve girişimci Brendan Faliis gibi isimler katılım gösterdi.

    The Peninsula Classic Best of the Best Ödülü Hakkında

    Otomotiv dünyasının en iyilerini tanımlayan otomobilleri kutlama arzusunu paylaşan The Hongkong and Shanghai Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Sir Michael Kadoorie, The Peninsula Classics Best of the Best Award ödülünü 2015 yılında eş kurucular William E. (Chip) Connor, Bruce Meyer ve Christian Philippsen ile birlikte başlatılmıştır. Her kurucu üye, klasik otomobil kültürünün ve kusursuz restorasyon projelerinin korunması konusunda ortak bir tutkuya ve beğeniye sahiptir. The Peninsula Hotels sponsorluğunda verilen ödül,dünyanın en seçkin concours etkinliklerinde ‘Best of Show’ unvanı kazanan sekiz otomobilden birine sunulmaktadır.

    NOT:

    Privée PR Istanbul olarak, dünyanın önde gelen lüks otel markalarından “The Peninsula Hotels“in Türkiye’deki tüm iletişim çalışmalarından sorumlu olduğumuzu bildirmekten mutluluk duyarız.

    1866 yılında kurulan The Hongkong and Shanghai Hotels,Limited ( HSH) tarafından yönetilmekte olan The Peninsula Hotels, dünyanın önde gelen lüks otel markaları arasında yer almaktadır.HSH Asya’nın halen çalışmalarını sürdürmekte olan en köklü otel firması olmakla gurur duymaktadır. İlk Peninsula otelinin, 1928 yılında Hong Kong’da açılmasının ardından bugün, The Peninsula Hotels’in portfolyosu Hong Kong, Şangay, Pekin, Tokyo, New York, Şikago, Beverly Hills, Paris, Bangkok ve Manila’da yer alan 10 otele ek olarak; Londra, İstanbul ve Yangon yatırımları ile sürmektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.