DOLAR 32,5868
EURO 35,0146
ALTIN 2457,163
BIST 9766,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dünyanın ilk kıvrımlı plakalara sahip saç şekillendiricisi: Remington Curl & Straight Confidence

    14.09.2019
    A+
    A-

    Kişisel bakımın vazgeçilmez markası Remington, en yeni teknolojileri kullanıcılarla buluşturmaya devam ediyor. Remington, dünyanın ilk kıvrımlı plakalara sahip ürünü Remington Curl & Straight Confidence ile iki fonksiyonu tek bir cihazda sunuyor. Tarzından ödün vermeyenlerin vazgeçilmez olacak Remington Curl & Straight Confidence, ister düz ister iri ve yumuşak dalgaları aynı cihazda yapma şansı tanıyor.

    En yeni teknolojileri kullanıcılarla buluşturan kişisel bakımın sevilen markası Remington, ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Dünyanın ilk süspansiyonlu plakalarına sahip düzleştiricisinin mucidi Remington, şimdi de dünyanın ilk kıvrımlı plakalara sahip saç şekillendiricisini tüketicilerle buluşturuyor. Yeni Remington Curl & Straight Confidence, saçları hem düzleştirme hem de şekillendirme imkânı tanıyarak iki fonksiyonu tek cihazda sunuyor.

    Bildiğiniz Cihazları Unutturacak Eşsiz Tasarım

    Remington Curl & Straight Confidence eşsiz ikisi bir arada tasarımı ve kolay kullanımıyla parlak düz saçların ya da hayranlık uyandıran buklelerin anahtarı oluyor. Kıvrımlı plakaların sahip olduğu mikro yönlendirici taraklar sayesinde saçı kolayca sabitleyen Curl & Straight Confidence, hızlıca ve tek seferde saç düzleştirmeye imkân tanıyor. Pürüzsüz yuvarlak dış kaplaması sayesinde ise saçları anında soğutarak kalıcı bukleler oluşturan Curl & Straight Confidence, uğraştırıcı teknikleri tarihe karıştırıyor.

    Saç Şekillendirmenin Hızlı ve Güvenli Yolu

    ImageSeramik kaplı plakalara sahip Remington Curl & Straight Confidence, saçtaki elektriklenmeyi önlerken doğal ve parlak bir görünümün kolayca kazanılmasını sağlıyor. Curl & Straight Confidence, 150° ve 230° arasındaki 5 farklı ısı seçeneği ve 30 saniyede kullanıma hazır hale gelen hızlı ısınma özelliğiyle de mükemmel görünümü kolaylaştırıyor. Hızlı kullanımının yanı sıra güvenli bir kullanım da sunan Curl & Straight Confidence, soğuk plaka uçları, ısıya dayanıklı bölme kolu ve 60 dakika sonra otomatik kapanma gibi farklı özellikleri bir arada sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.