DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dura-Tiles Yenilikleri ile Unicera’da

    Dura-Tiles Yenilikleri ile Unicera’da
    25.02.2018
    A+
    A-

    Akgün Şirketler Grubu; Türk seramik sektöründe uzun yıllara dayanan tecrübesini sürekli yenilikçi görüş ve tasarımları ile birleştirerek pazara en iyi şekilde sunuyor. Akgün Şirketler Grubu, dünya seramik sektörüne, Dura-Tiles markası ile seramik ve granit üretiminin yanı sıra Dura-Bagno markası ile Seramik Sağlık Gereçleri (vitrifiye), banyo dolabı, yapı kimyasalları ile geniş ürün grubu ve çeşitliliği ile hizmet veriyor.

    Ürünlerinde, her zaman yenilik ve farklılığı hissettiren Dura-Tiles, UNICERA Fuarı‘nda, yeni ve sektörde ilk olan üretim teknolojisi, farklı modelleri ve yeni ebatları ile de müşterilerinin karşısına çıkacak.

    Türkiye de ilk olan üretim teknolojisi ile klasik digital baskı yüzeylerindeki görünümleri daha doğala yakın yüzeyler haline getiren Dura-Tiles, yüzeylerde farklı efektlerin verildiği 3 farklı renk ve malzeme ile seramik baskı yüzeyleri zenginleştirilerek yapılan yeni tasarım ürün ve özel koleksiyonlarını UNICERA’da tanıtacak.

    Ayrıca digital düz yüzey ürünlere rölyef verilerek, yüksek çözünürlükte farklı dokulara sahip desenli üretimler tüketici ile buluşacak. Akgün Şirketler Grubu’nun bu yenilik ve koleksiyonları UNICERA’nın 7. hall 7B02 ve 7C02 numaralı Dura-Tiles standında ziyaretçilerin beğenisine sunacaktır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.