DOLAR 32,3752
EURO 35,0593
ALTIN 2326,882
BIST 9117,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Duvardaki çevre dostu

    Duvardaki çevre dostu
    15.11.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin duvar kağıdı markası Du&Ka doğal materyalleri kullanarak ürettiği duvar kağıtlarını tüm Türkiye’de satışa sunuyor. Doğanın eşsiz mucizesi olan toprak, hava, su elementlerinin verdiği ilhamla, renkler ve dokular belirleniyor. Du&Ka duvar kağıtları doğal malzemeler kullanarak üretiliyor. Ürünler su bazlı olduğu için kolay silinebiliyor. Silivri’de bulunan fabrikada en üst kalitede üretilen duvar kağıtları, buradan yut dışında bir çok ülkeye de ihraç ediliyor.

    Du&Ka tasarımlarda sınırları zorluyor. Birbirinden farklı tasarım ve renk seçenekleriyle her zevke hitap edebiliyor. Gelişen dekorasyon trendleri ile birlikte, duvar kağıdında hayalleri süsleyen desen, ton ve ikonik unsurlar farklılık gösteriyor.

    Bu yıl duvar kağıdında yenilikçi çizgisiyle Freedom, Inception, Legend, Grace, Design Plus, Messina ve Novelty serileri ön plana çıkıyor.

    Du&Ka duvar kağıtları tüm Evdema Mağazalarında satışa sunuluyor. Evdema yetkili ekibi burada müşterilerine duvar kağıdını uygulama konusunda destekler de veriyor. Hangi mekana göre, hangi duvar kağıdını almanız gerektiği konusunda sizleri bilgilendiriyor.

    İşte meraklısı için bazı ipuçları:

    • Kaliteli bir duvar kağıdı en az 10 yıl dayanır, ona göre planlama yaparsanız tasarruf edersiniz
    • Büyük ve görkemli desenler için, tek duvar kullanabilirsiniz
    • Renk tonu ve desenler, yaşam alanının amacına göre seçilmeli
    • Antre ve koridor gibi dar ve çok kapılı alanlarda, daha sade desenler kullanılmalı
    • Mağazada sizi yönlendirebilecek satış danışmanlarından destek almanızda fayda var
    • Seçimi mutlaka kendi zevkinize göre yapın, siz duvarda ne görmek istiyorsanız onu alın
    • Kaliteli ve sağlam duvar kağıdı, rahatça uygulanabilir ve uzun yıllar bakım gerektirmez
    • Markayı iyi araştırın. Sertifikalar, teknik özellikleri ve garanti önemli
    • Kaliteli markalar desen takibi sorunu çıkarmaz ve renk tonu problemi yaşamazsınız
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.