DOLAR 32,495
EURO 34,808
ALTIN 2489,626
BIST 9556,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DYO, 30 Nisan-3 Mayıs’ta IDEF’19’da

    DYO, 30 Nisan-3 Mayıs’ta IDEF’19’da
    15.04.2019
    A+
    A-

    Uluslararası savunma sanayi işbirliği ve tanıtım platformlarından biri olarak kabul edilen IDEF’19 14. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı 30 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak. Sanayi boyalarında sektörün öncüsü DYO da savuma sanayinde faaliyet gösteren tedarikçisi olduğu birçok firma ile fuarda yer alacak.

     

    IDEF’ 19, 14’üncü Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı, 30 Nisan-3 Mayıs 2019 tarihlerinde, T.C. Milli Savunma Bakanlığı ev sahipliğinde, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) yönetim ve sorumluluğunda, TÜYAP organizatörlüğünde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

    Savunma sanayinde önemli bir yere sahip olan fuarın bu yılki katılımcıları arasında sanayi boyalarında sektörün öncüsü DYO da var. DYO, fuarda tedarikçisi olduğu birçok firma ile birlikte yer alacak. 1993 yılından itibaren 2 yılda bir düzenlenen Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı’nda (IDEF); savunma, güvenlik, denizcilik, havacılık ve uzay sanayi alanlarında üretilen en modern araç, malzeme ve sistemleri sergilenmekte.

    Son olarak 2017’de 50 ülkeden 503’ü yabancı, 317’si yerli olmak üzere toplam 820 firma ve temsilciliğine ev sahipliği yapan fuarda, yerli ve yabancı katılımcı firmalarla heyetler arasında gerçekleşen görüşmelerde önemli ticari bağlantılar kurulmuştu. 60 bin 754’ü yerli, 5 bin 28’i yabancı olmak üzere 65 bin 782 kişi tarafından ziyaret edelin fuar dünyanın en önemli uluslararası savunma sanayi işbirliği ve tanıtım platformlarından biri olarak kabul ediliyor. DYO fuarda 10. Holl 1023 D nolu standda yer alacaktır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.