DOLAR 32,3787
EURO 35,0513
ALTIN 2326,745
BIST 9089,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DYO ile ‘Dinamik’ dış cepheler

    DYO ile ‘Dinamik’ dış cepheler
    08.04.2019
    A+
    A-
    DYO’nun Dinamik Dış Cephe Boyası, güneş ışınları ve deniz kıyılarındaki tuzlu nemin olumsuz etkilerine karşı yüksek dayanıklılığı ile öne çıkıyor. Neme ve suya dayanıklı Dinamik Dış Cephe Boyası üstün örtücü bir özelliğe de sahip.
    Boya denilince ilk akla gelen marka DYO, dış cepheye özel ürünleri ile yapılara dinamizm katıyor. DYO’nun Dinamik Dış Cephe Boyası, içerdiği silikon sayesinde yüksek su itme direncine sahip. Su itici özelliği ile suyu geçirmediği gibi, yüksek su buharı geçirgenliğine de sahip olan DYO Dinamik Dış Cephe Boyası böylece nemin dışarı çıkmasını sağlıyor.
    GÜNEŞ IŞINLARI VE TUZLU NEME KARŞI DAYANIKLILIĞI YÜKSEK
    Bahar ayları ile birlikte dış cepheler yeniden renklenirken DYO’nun Dinamik Dış Cephe Boyası da en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor.
    Neme ve suya dayanıklı, alkali ve kimyasal direnci yüksek bir ürün olan Dinamik Dış Cephe Boyası özellikle güneş ışınları ve deniz kıyılarındaki tuzlu nemin olumsuz etkilerine dayanıklılığı ile öne çıkıyor. Bu özellikleri de Dinamik Dış Cephe Boyasını vazgeçilmez kılıyor.
    Mükemmel örtücü özelliği bulunan ürün her türlü beton, gaz beton, briket, tuğla, sıva ve benzeri mineral yüzeylerde rahatlıkla kullanılabiliyor. Dinamik Dış Cephe Boyası, DYO Renk Pınarı ile tüketicilere zengin renk seçeneği sunuyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.