DOLAR 32,3414
EURO 35,1025
ALTIN 2241,106
BIST 8864,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dyo Oxymax ile sağlıklı mekanlar

    Dyo Oxymax ile sağlıklı mekanlar
    07.01.2020
    A+
    A-

    Boya sektörünün lider markası DYO, ortamda bulunan zararlı kimyasal maddeleri absorbe eden çok özel bir ürün geliştirdi. DYO OXYMAX isimli bu ürün, kullanıldığı iç mekânlarda havanın kalitesini iyileştiriyor, sağlıklı bir atmosfer yaratıyor.

    Türk boya sektörüne öncülük eden, insan odaklı yaklaşımı ile tanınan DYO, sektör alışkanlıklarını değiştirecek yeni bir iç cephe boyası geliştirdi.

    DYO’nun ileri teknolojisi ile üretilen yeni iç cephe boyası DYO OXYMAX, kapalı ortamda bulunan zararlı kimyasal madde formaldehiti absorbe ederek ortamı sağlıklı bir havaya kavuşturuyor. Antibakteriyel özelliğe sahip olan DYO OXYMAX, uçucu organik bileşenleriyle amonyak içermeyen bir ürün.

    Formaldehit ev, okul, hastane, işyeri gibi farklı yaşam alanlarındaki kalitesini ve insan sağlığını doğrudan etkiliyor. Mobilyalarda, parkelerde, temizlik ürünlerinde, sigara dumanında bulunan ve günlük hayatta kullanılan pek çok eşyadan ortama karışabilen formaldehit, insan sağlığını tehdit eden, son derece zararlı bir kimyasal madde.

    DYO OXYMAX, içeriğindeki özel formül sayesinde bu kimyasal maddeyi absorbe ediyor iç mekândaki hava kalitesini iyileştiriyor. Formaldehit molekül, DYO OXYMAX ile boyanmış duvar yüzeyine ulaştığı anda boyanın emme özelliği sayesinde etkisiz hale geliyor. DYO OXYMAX ortamdaki zararlı kimyasalı yüzde 83’e ulaşan bir oranda etkisiz hale getirebiliyor.

    FORMALDEHİT SAĞLIĞIMIZI NASIL ETKİLİYOR

    Alerji ve astım gibi şikâyetlerin en önemli sebeplerinden biri olan formaldehit, geçmeyen burun tıkanıklığına, nefes darlığına, kaşıntı ve alerjik hapşırmalara neden oluyor.

    RENK PINARINDA DYO OXYMAX

    DYO Renk Pınarı’nda binlerce renk seçeneği bulunan DYO OXYMAX, bu eşsiz özelliğinin yanı sıra ipekmat görünüm ve maksimum silinebilme özelliğine de sahip.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.