DOLAR 32,4958
EURO 34,7411
ALTIN 2480,661
BIST 9548,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dyofleks ile su sızdırmayan çatılar

    07.08.2019
    A+
    A-

    DYO’nun çatı izolasyonu için geliştirdiği Dyofleks, çatılarda su ve neme karşı mükemmel çözümler sunuyor. Sıcak ve soğuktan etkilenmeyen Dyofleks, su geçirmez yapısıyla çatıların su sızdırmasının önüne geçiyor.

    Yapıların dış etkenlerden korunmasında izolasyon büyük bir önem taşırken, Türkiye’nin boyada öncü şirketi DYO tarafından su yalıtım ve özellikle çatı izolasyonu için geliştirilen Dyofleks çatılara yüksek koruma sunuyor. Her yıl 30’un üzerinde piyasaya yeni ürün sunan, Ar-Ge harcamaları toplam cirosu içinde yüzde 2,5-2,8 arasında paya sahip olan DYO’nun çatı izolasyon ürünü Dyofleks, ileri teknoloji ile deneyimi aynı çatı altında buluşturan özel bir ürün olarak dikkat çekiyor.

    SU GEÇİRMEZ BİR YAPIYA SAHİP

    Kullanım alanı oldukça yaygın olan Dyofleks, özellikle su ve nem geçirmezliği istenen binalarda, beton, sıva, tuğla, ytong, briket, eternit, ahşap çatı kaplama levhalarında tercih ediliyor. Su geçirmez bir yapıya sahip olan Dyofleks, yarı akışkan yapısı ile yüzeyleri kolaylıkla kaplıyor.

    SOĞUK VE SICAĞA KARŞI YÜKSEK ELASTİKİYET

    ImageKaliteden ödün vermeden, teknoloji ve yeniliği ön planda tutarak müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik çözümler üreten DYO’nun çatı izolasyon malzemesi Dyofleks, yüzde 600 elastik olması nedeniyle de sıcak ve soğuğa karşı elastikiyetini koruyor.  Kimyasal etkilere ve UV ışınlarına dirençli olan, su buharı geçirgenliği sayesinde nemin dışarı çıkmasını sağlayan Dyofleks, dekoratif yapısı ile de oldukça şık bir görünüm sunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.