DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ECCO MULTI-VENT ayakkabı ile açık hava maceralarınızda yüksek performans

    26.07.2019
    A+
    A-

    İskandinav stilinin Danimarkalı temsilcisi ECCO, sadece doğa yürüyüşleri için değil; şehir hayatının günlük koşuşturması içinde de ayaklarınıza aradığı rahatlığı ve konforu getirecek çok yönlü koleksiyonu MULTI-VENT ile outdoor tutkunlarını bekliyor. Esneklik, çeviklik ve konforu bir arada sunan MULTI-VENT, hava alan iç yüzeyi ve su geçirmez SURROUND® teknolojisine de sahip.

    Danimarkalı ayakkabı ve deri devi ECCO, seyahat odaklı gezilerden, açık hava yürüyüşlerine; kamp alanlarından şehir hayatının günlük koşturmacası ayak uydurabilecek konforu yüksek serisi MULTI-VENT ile outdoor koleksiyonuna yepyeni bir yorum getiriyor.

    ECCO’nun çok yönlü koleksiyonu MULTI-VENT, sportif tasarım anlayışını üstün teknolojisi ile buluşturuyor; hava alan iç yapısı ve su geçirmez SURROUND® teknolojisi ile konfor ve korumayı bir arada sunuyor. Her tür açık hava maceranızda size eşlik edebilecek, performans ve stilin bir arada harmanladığı seri, en zor koşullara bile uyum sağlayabilen esnek yapısı, sağlam kauçuk dış tabanı ve ayaklarınızın nefes almasını sağlayan Premium deri malzeme kullanımıyla da ön plana çıkıyor. Performansınızı üst seviyelere taşıyacak olan ECCO MULTI-VENT ayakkabı, aksiyonu yüksek maceralarınız eşlikçisi olmaya aday.

    ResimECCO’nun birbirinden özel, dayanıklı ve şık tasarımlı ürünlerine, Marmara Forum, Forum İstanbul, Mall of İstanbul, ÖzdilekPark, CITY’S Nişantaşı, İGA, Viaport AVM ve Palladium AVM’de bulunan ECCO mağazalarından ve tr.ecco.com adresinden ulaşabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.