DOLAR 32,5969
EURO 34,8066
ALTIN 2495,63
BIST 9464,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak Endüstri 4.0 Uygulamalar Zirvesi ve Sergisi’nde

    Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak Endüstri 4.0 Uygulamalar Zirvesi ve Sergisi’nde
    10.10.2018
    A+
    A-

    Endüstri 4.0 Uygulamaları ile 4.Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi 16-18 Ekim tarihleri arasında WOW Convention Center’da gerçekleştirilecek. Kaynak sektörünün lider kuruluşu Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak, bu yılki zirvede global robot uygulama örnekleri olan, tezgâh besleme, spreyleme ve robotik kaynak uygulamalarının yanı sıra robotik eğitim konusuna da eğilerek Robotik Eğitim Hücresini tanıtmayı planlıyor. Demo gösterilerinde görüntü işleme gibi proses uzmanlıklarını sunmayı da hedefleyen Askaynak, kaynak uygulamalarını endüstri 4.0’a entegre eden çözümleri Checkpoint ve Arc Tracker ile dünyanın her yerinden ve her cihazdan kaynak verilerinin elde edilmesini sağlayan bulut tabanlı ve ücretsiz sunulan yazılımlarını tanıtacak. Kaynak eğitiminde büyük avantajlar sağlayan VRTEX Kaynak Simülatörünü de zirve boyunca ziyaretçilerin deneyimine sunmaya hazırlanıyor.

    Sanayinin dijital dönüşümüne daha da ivme kazandıran Endüstri 4.0’ı gelecek vizyonunun merkezine koyarak, müşterilerinin bu doğrultudaki ihtiyaçlarını en doğru şekilde karşılamak için çalışan Askaynak; IoT, yapay zekâ, dijital dönüşüm gibi önemli konuların ele alınacağı Endüstri 4.0 Uygulamaları ile 4.Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi’ne katılacak. Türkiye’nin Endüstri 4.0 çalışmaları ve uyum sürecinin değerlendirileceği zirvede Askaynak, dünya markalarıyla rekabet eden yenilikçi ürünlerini sergileyecek. 16-18 Ekim tarihleri arasında WOW Conventional Center’da düzenlenecek etkinlikte, tezgâh besleme, spreyleme ve robotik kaynak uygulamaları ile yer alacak olan Askaynak, Robotik Eğitim Hücresini de tanıtacak. Askaynak ayrıca kaynak uygulamalarını endüstri 4.0’a entegre eden çözümleri Checkpoint ve Arc Tracker’ın yanında VRTEX Eğitim Simülatörünü de etkinlikte ziyaretçilerin ilgisine sunacak.

    Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak Genel Müdürü Ahmet Sevük, Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi’yle ilgili şunları söyledi“Askaynak olarak üretimdeki zamanın azaltılması, kaynakların daha verimli kullanılması, veri alışverişiyle enerji tasarrufu yapılması gibi önemli fırsatlar sunan Endüstri 4.0 uygulamalarını günümüzün gerçeği ve endüstrimizin geleceğinin teminatı olarak görüyoruz. Bu kapsamda geliştirdiği ürün ve çözümlerle müşterilerinin Endüstri 4.0’a adapte olmalarına destek veren öncü bir şirket olarak Endüstri 4.0’ın dikkatle ele alınacağı bu zirvede yer alacağımız için mutluyuz. Zirve boyunca ziyaretçilerimiz Endüstri 4.0 uygulamaları hakkında bilgilendirecek ve ürünlerimizi deneyimlemelerini sağlayacağız. Ayrıca çok sayıda ülkeye ihracat yapan bir şirket olarak markamızın adını ve ürünlerimizin kalitesini dünyada daha fazla duyurma hedefimiz için bu zirveyle önemli bir adım daha atacağımıza da inanıyoruz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.