DOLAR 32,5587
EURO 34,9448
ALTIN 2442,307
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eczacıbaşı Profesyonel ‘Dünya Turizm Günü’nü kutluyor

    Eczacıbaşı Profesyonel ‘Dünya Turizm Günü’nü kutluyor
    24.09.2018
    A+
    A-

    Ev dışı tüketim sektörüne yönelik ürün ve çözümler sunan Eczacıbaşı Profesyonel, yenilikçi ürünleriyle turizm sektörünün gelişmesi için çalışmalar yürütüyor. “Dünya Turizm Günü” kapsamında sektörün gerekliliklerine dikkat çeken Eczacıbaşı Profesyonel, turizm sektöründe işletmelerin hizmetlerinde yaratacakları fark ile güçlenebileceklerini vurguluyor.

    Ev dışı tüketim sektörünün öncü şirketlerinden Eczacıbaşı Profesyonel, “Dünya Turizm Günü’nü kutlarken, turizm sektöründe bilinci artıracak çözümleriyle sektöre desteğini de sürdürüyor. Eczacıbaşı Profesyonel, dönem dönem gerçekleştirdiği araştırmalarla da sektöre ışık tutuyor.

    Turizmde farkı hijyen belirliyor

    Dünya Turizm Günü’ne dikkat çeken Eczacıbaşı Profesyonel’in öncelikli hedefleri arasında işletmelerin ihtiyaçlarına ve kalkınmasına yönelik çözümler üretmek yer alıyor. Turizm sektörünün başarılı bir yıl geçirdiğini vurgulayan Eczacıbaşı Profesyonel, turizmde farkın hijyenle öne çıktığına değiniyor.

    Dünyanın en önemli turizm ülkelerinden biri olan ülkemizin potansiyelini ortaya çıkaracak ve farklılaşmasını sağlayacak en önemli hizmetlerin başında işletmelerin müşterilerine sunduğu temizlik ve hijyen standartlarının geldiğine dikkat çeken Eczacıbaşı Profesyonel, gerçekleştirdiği araştırma ile bu konuyu destekliyor. Yapılan araştırmaya göre ev dışında yemek yiyen tüketicilerin yüzde 68’i restoran seçiminde birinci sırada ‘temizlik’ diyor.

    Hijyen tatilcilerin en hassas konusu

    Eczacıbaşı Profesyonel tarafından gerçekleştirilen araştırmaya göre, tatilcilerin yüzde 48’i konakladıkları odanın hijyeninin en önemli kriter olduğunu vurguluyor. Bu durumu yüzde 21 ile restoran hijyeni, yüzde 17 ile ortak alan hijyeni takip ediyor. Tatilcilerin yüzde 76’sı odadaki klozeti kullanmadan önce kendileri de temizliyorlar. Yüzde 69’u odadaki bardakları yıkamadan kullanmıyor, 5 yıldızlı otellerde dahi tatilcilerin yüzde 55’i kullanacağı tüm havluları yanına getiriyor. Tatilcilerin yüzde 56’sı ise banyo kullanımında terlikle küvete giriyor. Tüketicilerin artan hassasiyetlerine önem veren işletmeler de gelişen teknolojinin getirdiği çözümlerden daha çok yararlanması gerekiyor.

    Eczacıbaşı Profesyonel işletmelere; “Temizlik Kağıdı Ürünleri”, “Temizlik ve Hijyen Kimyasal Ürünleri” ve “Hijyen Destek Ürünleri” kategorilerinde ürün tedariki sağlıyor, eğitim denetim ve danışmanlık çözümleri kapsamında ise EP Akademi ile müşterilerine hizmet veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.