DOLAR 32,588
EURO 35,0293
ALTIN 2460,031
BIST 9795,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Edebiyat tutkunlarının geleneksel buluşması

    04.10.2019
    A+
    A-

    Kitapseverlerin her yıl büyük bir ilgiyle takip ettiği D&R Kitap Fuarı, kapılarını kitapların özgür ve sınır tanımayan dünyasına açıyor! D&R’ın geleneksel hale gelen kitap fuarında dopdolu içerikler, indirimli kitaplar, söyleşiler ve imza günleri kitap tutkunlarıyla buluşuyor! 1 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek etkinliğe katılanlar, D&R mağazalarında sunulan farklı içerikler ve fırsatlarla fuarın keyfini yaşayacak.

    Kitaba ve okumaya dair  tutkusu olanlar burada buluşuyor

    “Okuduğun Kitaplar Seni Tamamlar” temasıyla düzenlenecek D&R Kitap Fuarı, bu yıl 1 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında edebiyat meraklılarını bir araya getirecek. D&R mağazalarında 3. kez düzenlenen D&R Kitap Fuarı’nda bu yıl yok yok! Olabildiğince geniş kitlelere ulaşarak okumayı ve okutmayı hedefleyen fuarda yepyeni kitapları keşfedebilir, uzun zamandır aradığınız kitapları yine bu fuarda bulabilirsiniz!

    Yüzbinlerce sarı etiketli kitapta ikinciye %50 indirim fırsatı!

    Fırsat kampanyalarıyla kitap alışverişleri bu yıl çok daha eğlenceli ve avantajlı! Kitapseverleri indirimlerle karşılayan fuar boyunca, mağazalarda farklı indirimler yer alıyor, indirimli kitaplarla kitaplıklar dolup taşıyor! Aynı zamanda tüm D&R mağazalarında geçerli “yetişkin ve çocuk kategorisindeki yüzbinlerce sarı etiketli kitapta ikinciye %50 indirim kampanyası” fuar katılımcılarını mutlu edecek.

    Sevilen yazarlar D&R mağazalarında okurlarla bir araya geliyor

    D&R mağazalarında çeşitli etkinliklerle renklenecek D&R Kitap Fuarı, çok sevilen yazarları okuyucularıyla buluşturuyor. Kitapseverler fuar süresince Türkiye genelindeki mağazalarda sevilen yazarlara kitaplarını imzalatırken onlarla sohbet ediyor. Sevdikleri isimlerin derin sohbetlerini dinleme imkanı bulabilecek okurlar, imzalı kitapları kütüphanelerine ekleme fırsatı yakalayacak. Bu yıl kitap fuarında Ayhan Sicimoğlu, Kürşat Başar, İclal Aydın, Beyazıt Akman, Ahmet Ümit, Taylan Kümeli, Rafet İnce, Buket Uzuner, Mario Levi, Murat Murathanoğlu, Hale Caneroğlu, Sade Öğretir, Ömür Kurt, Bihter Dinçel ve daha pek çok isim sevenleriyle buluşacak.

     

    Kültür, sanat ve eğlence ürünleriyle okuyan ve keşfeden bir toplumun oluşumuna katkıda bulunan D&R, tüm kitap tutkunlarını imza günleri, indirimli kitaplar ve söyleşilerle dolu D&R Kitap Fuarı’na davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.