DOLAR 32,494
EURO 34,5875
ALTIN 2472,118
BIST 9571,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    eFinans’a yeni kurumsal kimlik

    eFinans’a yeni kurumsal kimlik
    22.11.2017
    A+
    A-

    e-Dönüşümün öncüsü eFinans, yeni kurumsal kimliğini açıkladı. eFinans yeni kurumsal kimliğiyle dinamizm ve mobiliteye vurgu yapıyor.

    Müşterilerine, e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv ve Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) başta olmak üzere e-Dönüşüm ürünlerinde yenilikçi çözümler sunan eFinans, yeni kurumsal kimliğini duyurdu.

    e-Dönüşümün öncüsü eFinans’ın geçtiğimiz hafta kamuoyuna açıkladığı yeni logosu içinde bulunduğumuz dijital çağın dinamizmini yansıtıyor. Yeni logo ayrıca eFinans’ın dijital çağa uyumunu da vurguluyor ve sade görünümüyle dikkat çekiyor.

    eFinans internet sitesini de yeniledi

    e-Dönüşümün öncüsü eFinans’ın hayata geçirdiği diğer bir yenilik ise, internet sitesinin yeni versiyonunu devreye almak oldu. eFinans’ın internet sitesinin yeni versiyonu sade tasarımıyla öne çıkıyor. eFinans sitenin mobil versiyonu ise responsive tasarım (bilgisayar, tablet ve mobil cihazların ekran çözünürlüklerine göre duyarlı davranan, kullanıcıya cihaz ve çözünürlük bağımsız olarak her platformda rahat bir gezinme sağlayan tasarım) ilkelerine uygun şekilde devreye aldı.

    eFinans yenilenen sitesiyle iyi bir dijital deneyim hedefliyor

    eFinans’ın web sitesi deneyim tasarım ajansı Look tarafından yenilendi. Site öncelikle bilgisayar, tablet ve mobil cihazlarda aynı deneyimi sunacak şekilde tasarlanmış, sade ve kolay kullanılabilir arayüzü ile dikkat çekiyor. Mevcut web sitesinden alınan veriler, kullanıcı ihtiyaçları ve iş hedefleri doğrultusunda bilgi mimarisi ve içerik stratejisi yeniden oluşturularak, kullanıcıların tüm ürün ve hizmetler hakkında detaylı bilgi alabilecekleri ve başvuru yapabilecekleri iyi bir dijital müşteri deneyim sunması hedeflendi.

    eFinans’ın web sitesi deneyim ile birlikte yenilenen alt yapısı da, yeni web teknolojileri ile hazırlanmış, arama motoru dostu semantik kod yapısı, tarayıcı ve cihaz uyumlu, hızlı erişilebilir, dinamik ve modüler özellikleriyle, marka için sürdürülebilir dijital bir varlık olarak ziyaretçilerini bekliyor.

    Okan Murat Dönmez: Yeni kurumsal kimliğimiz mobiliteye de uygun

    eFinans’ın yeni kurumsal kimliğine ilişkin görüşlerini açıklayan eFinans Genel Müdürü Okan Murat Dönmez, bu kimlikle dijital çağa uyum sağlamak istediklerini ifade etti. Okan Murat Dönmez, “Yeni logomuz ve site tasarımlarımız ayrıca mobilitenin gerekliliklerini de karşılıyor. Böylece dinamik ve yenilikçi yönlerimizi vurgulamış oluyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.