DOLAR 32,5587
EURO 34,7129
ALTIN 2490,836
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Efsane Frank Sinatra şarkılarını bir de onlardan dinleyin

    Efsane Frank Sinatra şarkılarını bir de onlardan dinleyin
    21.03.2017
    A+
    A-

    İş Sanat, Nisan ayına şarkıları ve müziğiyle ölümsüzleşen Frank Sinatra’nın anılacağı çok özel bir konserle “merhaba” diyor. Amerikan caz klasiklerinin önde gelen yorumcularından Michael Feinstein, trombonun usta ismi Aycan Teztel ve İstanbul Superband, tamamını Frank Sinatra şarkılarına ayırdıkları bir repertuvarla İş Sanat sahnesinde bir araya gelecek.

    İki kez Emmy, beş kez Grammy ödüllerine aday gösterilen Michael Feinstein bugüne dek Carnegie Hall, Sidney Opera Binası, Hollywood Bowl, Beyaz Saray, Buckingham Sarayı gibi birçok prestijli mekânda konserler verdi. “Amerikan standartlarının büyükelçisi” olarak anılan Feinstein, bu lakabı sadece başarılı bir yorumcu olmasına değil; aynı zamanda hayatını Amerikan standartlarını gelecek nesillere aktarmaya adamasına borçlu.

    “Caz müzik milli takımı” olarak adlandırılan, İstanbul Superband ise müzikaliteyi ve eğlenceyi bir arada sunuyor. Kurucusu Aycan Teztel ile bugüne dek Dianne Reeves, John Scofield, Natalie Cole, Dee Dee Bridgewater, Kurt Elling gibi Grammy ödüllü dünya devlerine eşlik eden topluluk, bu kez 3 Nisan 2017, Pazartesi akşamı Michael Feinstein’a eşlik etmek için İş Sanat sahnesinde olacak. Bu muhteşem konseri sakın kaçırmayın!

    Bilet Fiyatları:
    1.Kademe: 65 TL 2.Kademe: 50 TL 3.Kademe: 40 TL İndirimli: 30 Öğrenci: 20 TL

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.