DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ege Perla’da eylül ayında birbirinden güzel etkinlikler devam ediyor

    Ege Perla’da eylül ayında birbirinden güzel etkinlikler devam ediyor
    14.09.2017
    A+
    A-

     

    İzmir Körfezi’nin en güzel noktasında, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. güvencesiyle hayata geçirilen Ege Perla Alışveriş Merkezi, açılış ayına özel dopdolu bir program hazırladı. Birbirinden farklı çocuk etkinlikleri, moda, yemek ve sağlıklı yaşam sohbetleri, konserler ve daha birçok etkinliği İzmirlilerle buluşturacak olan Ege Perla, 16 Eylül Cumartesi günü ise tadına doyulmaz bir hafta sonu vaad ediyor. Çağla Şıkel, Ozan Doğulu, Tuba Ünsal, Arda Türkmen ve Ayşe Tolga, Ege Perla misafirleri ile bir araya geliyor.

    İzmir’in yeni incisi Ege Perla, 16 Eylül, Cumartesi günü ünlü isimleri ağırlıyor. Çağla Şıkel’in çocuklar için anlatacağı masalla rüyalar alemine dalarken, Ozan Doğulu’nun açılışa özel performansı ile kulaklarımızın pası silinecek. Arda Türkmen’in lezzetli kurabiyelerinin tadı damağımızda kalırken, Ayşe Tolga ile sağlıklı yaşama adım adım yaklaşacağız. Tuba Ünsal’la yapacağımız moda sohbeti ile ise tüm trendlerden haberdar olacağız.

    Anlatıcılığını Çağla Şıkel’in üstleneceği hem eğlenceli, hem de öğretici bir masal yolculuğuna katılarak farklı bir deneyim yaşamak isteyen tüm çocuklar 16 Eylül’de Ege Perla’da buluşacak. Hangimiz Pamuk Prenses kadar güzel olmak, Kırmızı Başlıklı Kız gibi maceralı bir yolculuğa çıkmak ya da Sindirella gibi muhteşem bir saraya gitmeyi hayal etmedik? Çağla Şıkel, çocukları “Uyku Şampiyonasına Katılan Çocuk” adlı masalıyla birbirinden eğlenceli karakterlerle tanıştıracak ve güzel bir yolculuğa çıkartacak.

    Eğlence demek; müzik demek, konser demek… Ege Perla’da hepsi sizi bekliyor. Başarılı prodüktör ve Dj Ozan Doğulu ile iyi müzik ve eğlence 16 Eylül’de, Ege Perla’nın seçkin misafirleri ile buluşuyor. DJ setinin başına geçecek olan Ozan Doğulu, seçeceği birbirinden güzel parçalarla, Ege Perla misafirlerine tadına doyulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.

    Moda rüzgârları Tuba Ünsal ile Ege Perla’da esecek. Tarzıyla her daim dikkatleri üzerine çeken, moda denilince akla ilk gelen isimlerden olan Tuba Ünsal, Ege Perla misafirlerinin karşısına sürprizlerle dolu bir sohbet ile çıkacak. İzmir’de, modanın yeni merkezi Ege Perla’da, Tuba Ünsal’ın ile moda üzerine renkli anlar yaşanacak.

    Lezzet Ege Perla’da… Ünlü Şef Arda Türkmen, 16 Eylül’de Ege Perla ziyaretçilerini en lezzetli kurabiyeleri ile karşılayacak. Arda Türkmen ile tanışma fırsatı bulacak olan misafirler, lezzetli kurabiyelerin tarifini öğrenme şansı da yakalayacak.

    Oyuncu Ayşe Tolga, beslenme ve iyi yaşam trendleri hakkında merak edilenleri Ege Perla misafirleriyle paylaşacak. Sağlıklı yemek tarifleri ve detoks içecekleri çokça ilgi gören ve merak edilen Ayşe Tolga, 16 Eylül’de Ege Perla misafirleri için özel bir içecek hazırlayacak.

    16 Eylül’de dopdolu bir programla, her biri ücretsiz olan birbirinden güzel etkinliklerle misafirlerini karşılayacak olan Ege Perla’ya herkesi bekliyoruz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.