DOLAR 32,4045
EURO 34,7411
ALTIN 2440,99
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ege Perla’da Latin rüzgarları esmeye devam ediyor

    Ege Perla’da Latin rüzgarları esmeye devam ediyor
    08.10.2018
    A+
    A-

    Dans tutkunlarının merakla beklediği geleneksel hale gelen Ege Perla Dans Geceleri’ne bir yenisi daha ekleniyor. Her zaman ilgi gören etkinlikleriyle misafirlerini ağırlayan Ege Perla, 12 Ekim Cuma akşamı dans etmeyi seven herkesi Latin rüzgarına kapılmaya davet ediyor.

    Yaptığı her organizasyona kattığı farklılıklarla dikkatleri üzerine çeken Ege Perla, kesintisiz müzik ve dansın buluştuğu, yoğun ilgi gören Dans Geceleri’nin 3.’sü ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Dünya Salsa 3.’leri Cem Demir & Melisa Sahra Katılmış ile Türkiye Salsa Yarışması 4.’leri Atahan Ekiz ve Büşra Yılmaz’ın nefes kesen performanslarının damga vuracağı gecede, dans tutkunları Latin müziğinin ritmiyle eğlenceye bir kez daha doyacak.

    Bu renkli dansları öğrenmek ve kendini geliştirmek, sahnede eğlencenin tadını doyasıya çıkararak günlük hayatın stresini üzerinden atmak isteyenler için eşsiz bir atmosfer vadeden Ege Perla, hem katılımcıların hem de izleyenlerin hafızalarından uzun süre çıkmayacak bir geceye imza atacak.

    Geleneksel Latin Danslarının sergilendiği, müziğin ritmiyle bütün gece dans etmek isteyeceğiniz bu renkli gecede kesintisiz eğlence için Ege Perla’da yerinizi alın.

    Program:

    20.00 Açılış

    21.00 Türkiye Salsa Yarışması 4.’leri Atahan Ekiz ve Büşra Yılmaz

    22.00 Dünya Salsa 3.’leri Cem Demir & Melisa Sahra Katılmış

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.