DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ege Seramik 2018 yılında Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında

    Ege Seramik 2018 yılında Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında
    20.06.2018
    A+
    A-

    Brand Finance tarafından yapılan Türkiye’nin En Değerli Markaları-Turkey 100″ çalışması 2018 yılı sonuçları açıklandı. Listede geçen yıla göre 5 sıra yükselerek 92. sıraya yerleşen ve marka derecesi A+ olarak açıklanan Ege Seramik, Türkiye’nin markalaşma yolunda önemli adımlar atan örnek markalarından olmaya devam ediyor.

    Konu ile ilgili açıklama yapan İbrahim Polat Holding CEO’ su ve Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Baran Demir, “ Kurulduğu günden bu güne istikrarlı başarı grafiği ve sektörüne kazandırdığı yenilikler ile ilklerin yaratıcısı olmayı başaran firmamız Ege Seramik bizlere bir gurur daha yaşatmıştır. Hem yurtiçinde hem de yurtdışında ara vermeden çalışmalarına devam eden şirketimiz Ege Seramik, Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında yerini bir kez daha almış, A+ marka değerini korumuştur. 2015 yılında ilk defa 100. Sırada yer aldığımız Türkiye’ nin En Değerli 100 markası listesinde geçen yıla göre 5 sıra daha yükselerek, 92. Sırada yer almış bulunuyoruz. Ege Seramik şirketimiz, cirosu sadece seramik üretim ve satışından oluşması nedeniyle diğer sektör şirketlerinden ayrışmaktadır. Her yeni başarısında hedef çıtasını biraz daha yükseğe çıkaran tüm çalışanlarımızla azimle çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz.” dedi.

    Yurtiçindeki marka bilinirlik seviyesi çok yüksek olan Ege Seramik, Türkiye pazarında 150’nin üzerinde yetkili satıcısı ve 2 bin üzerinde tali bayisi ile güçlü bir dağıtım kanalına sahiptir. Aynı zamanda, 50’nin üzerinde ülkeye yaptığı ihracatla dış pazardaki gücünü her geçen gün arttırmaya devam etmektedir. Global pazarlarda da marka bilinirliğini aynı seviyelere taşımak amacı ile 2017 yılında TURQUALITY destek programı kapsamına dahil olmuştur.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.