DOLAR 32,5509
EURO 34,965
ALTIN 2427,158
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ege Seramik Vintage Konsepti ile tanıştınız mı? 

    Ege Seramik Vintage Konsepti ile tanıştınız mı? 
    18.07.2018
    A+
    A-

    Küçük ebatlı seramik ürünlerin yükselişi hız kesmeden devam ediyor! Artık dinamik ve canlı, ama bir o kadar da şık mekanlar yaratmak isteyenlerin yeni gözdesi tüm ebatlarla kullanım olanağı sağlayan Ege Seramik Vintage Konseptli ürün serileri.

    Sırlı granit yapısı ile hem iç hem de dış mekanlarda kullanım olanağı sağlayan bu seriler, 20×20 cm ebatları ile küçükten büyüğe tüm alanlara kolaylıkla döşenebiliyor. Nostaljik ve özgün desenleri ile her yere uygulanabilen bu serilerle trendleri yakalamak artık çok kolay. Tek döşenebilmesinin yanı sıra farklı ebat ve konseptlerdeki ürünlerle de kombinlenebilen Vintage Konseptli seriler, farklı ürün gruplarını birlikte kullanarak kişiye özel mekanlar yaratmaya olanak sağlıyor.

    Ahşap, homojen, mermer ve beton konseptli diğer Ege Seramik ürünleri ile rahatlıkla kombin yapılabilen bu seriler balkondan mutfağa tüm yaşam alanlarında benzersiz olmanın yeni anahtarı. Nostaljik, dinamik ve en önemlisi benzersiz alanlar yaratmak istiyorsanız sizde Ege Seramik Vintage konsepti ile vakit kaybetmeden tanışın!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.