DOLAR 32,3845
EURO 35,0467
ALTIN 2326,192
BIST 9139,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ege Seramik’e Amerika’dan Yılın Tedarikçisi ödülü

    Ege Seramik’e Amerika’dan Yılın Tedarikçisi ödülü
    19.04.2019
    A+
    A-

    Ege Seramik, ihracatının önemli bir bölümünü gerçekleştirdiği Amerika Birleşik Devletlerinde, yapı sektöründeki önemli firmalardan olan Floor & Décor tarafından bir kere daha “YILIN EN İYİ SERAMİK KARO TEDARİKÇİSİ” seçildi.

    İbrahim Polat Holding CEO’su ve Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Baran Demir yeniden böyle bir başarıya imza atmanın gurur verici olduğunu belirtti. Sn. Demir “İhracatın her zamankinden daha önemli olduğu günümüzde ürün dizaynı, kalite, servis ve satış sonrası hizmetler gibi farklı kriterler dikkate alınarak verilen bu ödülü tekrar almak bize gurur verdi. İtalyan, Brezilyalı, İspanyol ve birçok global rakiplerimiz arasından sıyrılıp bir Türk seramik firması olarak bu ödülü alarak Türk seramik sektörü adına da pozitif katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz. Ege Seramik olarak kazandığımız deneyim ile zorlu ihracat pazarlarında emin adımlarla yürümeye ve markamızı uluslararası alanda geliştirmeye devam ediyoruz.” dedi.

    Hisseleri New York Borsası’nda işlem gören Floor & Décor, A.B.D. pazarında yer kaplama malzemeleri sektöründe en hızlı büyüyen firmalardan biri olup 100’e yakın lokasyonu ile üreticiden halka direkt satış yapan bir perakende zinciridir. Floor & Décor “Yılın En İyi Karo Tedarikçisi” klasmanında Ege Seramik’i 2017 yılında da ödüllendirmişti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.