DOLAR 32,444
EURO 34,7326
ALTIN 2440,295
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ege Vitrifiye’den Cersaie’de yenilikçi tasarımlar

    Ege Vitrifiye’den Cersaie’de yenilikçi tasarımlar
    08.10.2019
    A+
    A-

    Seramik sektörünün buluşma noktası Cersaie, İtalya’nın Bologna kentinde, 23-27 Eylül tarihleri arasında gerçekleşti. Her sene yeni trendlerin belirlendiği köklü organizasyon, sektörün profesyonelleri tarafından yine ilgiyle karşılandı.

    Cersaie Fuarı’na düzenli katılım gösteren, başlıca Türk markalardan biri olan Ege Vitrifiye kalite ve tasarımdan ödün vermeyen yenilikçi ürünlerini, fuara özel tasarlanan standında sergiledi. Yeni Pella ve Tarsos klozet serileri, özel desenli lavabo tasarımları ve Knidos serisine eklenen hijyenik kanalsız klozet bu sene Ege Vitrifiye standında ilk defa yerlerini aldı. Firma, tasarım ve hijyene odaklanan tüm ürünlerini fuar süresince tanıttı. Sergilenen ürünler fuar ziyaretçileri tarafından ilgiyle karşılandı.

    Ege Vitrifiye’nin toplam üretiminin %75’i başta Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyada 75 farklı ülkeye ihraç edilmektedir. Firma katma değerli ürünleriyle sektör ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır.

    PELLA; Zamansız Tasarım

    Ege Vitrifiye Pella Klozet serisi modası geçmeyecek, yalın çizgilerden oluşuyor. Serinin 3 farklı alternatifte klozeti bulunuyor ve her bir klozet;  tasarım, kalite ve fonksiyonuyla uzun yıllar trendini koruyarak banyolarınızda yerini alıyor. Klozetler yavaş kapanan slim kapaklarıyla rahat bir kullanıma olanak sağlıyor.

    TARSOS; Profesyonellerin Tercihi

    Tarsos Serisi; duvara tam dayalı, duvara tam dayalı yüksek, tek parça ve asma klozet olmak üzere toplamda 4 farklı klozetten oluşuyor. Seri klozetlerinin 3/6 litre suyla etkin temizlik sağlayan Aquasave özellikleri bulunuyor. Su tasarruflu ürünler, estetik tasarımlarıyla yer aldıkları banyonun havasını değiştiriyor.

    KNIDOS; Gerçek Hijyen

    Knidos asma klozet, yeni kanalsız yapısıyla suya yön vererek banyolarınıza hijyen getiriyor. Klozetin iç haznesinde hiçbir kanal bulunmadığı için üründe bakteri ve kir oluşumunun önüne geçiliyor. Estetik tasarımı fonksiyonuyla birleşerek kusursuz banyolar yaratıyor.

     

     

     

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.