DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Egepen Deceuninck 15 bin ton ihracat hedefliyor

    Egepen Deceuninck 15 bin ton ihracat hedefliyor
    16.04.2018
    A+
    A-

    Türkiye PVC sektöründe ilklerin öncülüğüyle anılan Egepen Deceuninck, 2017’de ivme kazanan kapasite artışı ve ihracat hedeflerine 2018’de de hız kesmeden devam ediyor. Egepen Deceuninck, 2018’de 15 bin ton ihracat hedefiyle ülke ekonomisine katkı sağlayacak

    Dünyanın en büyük 3. PVC ihracatçısı olan Türkiye’de, ihracat hedefleri her geçen gün artıyor. Türkiye’nin PVC ihracatında yüzde 8’lik bir payla liderliğini sürdüren Egepen Deceuninck, 2018’de ihracat hedefleriyle atağa kalktı. Bini aşkın istihdam yapısıyla kapasite artışı ve ihracat hedeflerine devam eden Egepen Deceuninck, 15 bin ton ihracat hedefiyle Türkiye ekonomisine katkı sağlayacak.

    Türkiye PVC üretiminde Avrupa’da ikinci”

    2017’nin oldukça verimli geçtiğinin altını çizen ve PVC sektöründe ihracat hedeflerine ilişkin konuşan Egepen Deceuninck Pazarlama ve Satış Grup Müdürü Tamer Özen, Türkiye PVC sektörü üretiminde dünyada altıncı, Avrupa’da ise ikinci sırada yer alıyor. PVC tıptan, kozmetiğe, inşaattan tekstile, otomotivden ilaç sanayisine kadar pek çok sektörde kullanıldığı için her zaman geleceği olan bir sektör” dedi.

    “60’tan fazla ülkeye ihracat yapıyoruz”

    Özen, sözlerine şöyle devam etti: “Üretimi ve ihracatı artırma konusunda Deceuninck Grubu’ndan aldığımız güçle, Egepen Deceuninck olarak PVC ihracatını İzmir Menemen’deki fabrikamızdan gerçekleştiriyoruz. 100 bin ton üretim kapasitemizle dünyanın çok farklı bölgelerine ihracatı Türkiye’den gerçekleştiriyoruz. Egepen Deceuninck olarak 60’tan fazla ülkeye ihracat yapıyoruz. İhracatta 35 milyon Euro’yu aşmayı hedefliyoruz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.