DOLAR 32,5836
EURO 34,8186
ALTIN 2492,774
BIST 9510,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eğitimde “En Doğru Tercih” şimdi sadece bir tık uzakta

    Eğitimde “En Doğru Tercih” şimdi sadece bir tık uzakta
    05.10.2018
    A+
    A-

    Kaliteli bir eğitimin herkesin hakkı olduğu inancıyla yola çıkan İngiltere merkezli EdTEch şirketi INTCAS, Türkiye’deki faaliyetlerine Türkçe websitesi ile başladı. Yapay zeka ve blockchain teknolojilerine sahip websitesi sayesinde dünyanın birçok yerinde gençlere yurtdışı eğitimde en doğru tercihi sunan INTCAS, şimdi de intcas.com/tr adresi üzerinden Türkiye’nin her yerinden gençlere hizmet verecek. INTCAS sayesinde gençler uzun süren ve sıkıcı bürokratik işlemlerle uğraşmadan, tüm başvuru süreçlerini tek bir platformda yönetmenin rahatlığıyla kariyer hedeflerine hazırlanabilecek.

    Dünyanın birçok noktasında olduğu gibi Türkiye’de de öğrencilere en iyi okullarda eğitim almaları için yardımcı olmayı hedefleyen EdTech şirketi INTCAS, Türkçe websitesiyle Türkiye’deki faaliyetlerine başladı. Yapay zeka ve blockchain teknolojileri ile güçlendirilen websitesiyle gençler hangi okulu, bölümü hatta ülkeyi tercih edebileceklerini kolaylıkla görebilecek, tüm başvuru sürecini güvenle tek bir platform üzerinden yönetebilecek.

    Her öğrencinin karakteri, ilgi alanı, bilgi birikimi ve gelecekten beklentilerinin farklı olduğunun altını çizen INTCAS Türkiye Genel Müdürü Tanju Zerrin, “Yurtdışında eğitim almak gençlere bambaşka dünyaların kapılarını aralayabiliyor, en az bir yabancı dilde uzmanlaşarak başarılı bir kariyere ulaşmalarını sağlıyor. Ancak bu konuda yanlış yönlendirilen ve eksik bilgi verilen gençler için yapılan tercihler her zaman mutlu sonuçlanmıyor. Gittiği ülkeye ve okula uyum sağlayamayan birçok öğrenci mutsuz olduğu için geri dönüyor ve yapılan masraflar, harcanan zaman ve emek de boşa gidiyor. Oysa INTCAS’ın yapay zeka teknolojisi her öğrenciyi verdiği bilgilere, hatta sosyal medya hesaplarına göre inceleyerek en uygun tercihleri sunuyor. Öğrencinin yaptığı tercihlerin ona uygun olup olmadığını değerlendirerek, uygun değilse uyarıda da bulunabiliyor. Ayrıca blockchain teknolojisinin sağladığı güvenlik sayesinde tüm başvuru sürecini intcas.com üzerinden yönetebiliyorlar. “ diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.