DOLAR 32,6162
EURO 34,751
ALTIN 2500,939
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eğlencenin başkenti İsfanbul Tema Park’ta

    Eğlencenin başkenti İsfanbul Tema Park’ta
    17.01.2020
    A+
    A-

    Türkiye’nin ilk tema parkı İSFANBUL Tema Park, 2019–2020 öğretim yılı sömestr tatiline özel, öğrenci kimliği ve karnesini gösteren 4 – 18 yaş arası öğrenci ve velisine gişeden yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor. Sınırsız eğlence olanakları, sıra dışı mimarisiyle ziyaretçilerine renkli bir dünyanın kapılarını aralayan İsfanbul Tema Park, yarı tatilde de eğlencenin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

    17 Ocak-2 Şubat 2020 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile çocuklar, tek biletle eğlencenin ve maceranın tadına varacaklar. İsfanbul Tema Park’ın tüm bölümlerini kapsayan kampanya, Jungle Park, Safari ve Zindan’dan oluşan ‘Jungle İstanbul 3’lü Macera’ bilet alımlarında da geçerli olacak.

    Eğlencenin Başkenti…

    Ailece eğlence temasını vurgulayarak Family Coaster konsepti ile geri dönen Maceraperest ünitesi, dünyanın en iyi 4’üncü roller coaster’ı olan Nefeskesen, 50 metreden adrenalin dolu bir iniş yaşatan “Adalet Kulesi”, efsanevi King Kong, çocukların tarihi canlı olarak yaşayarak öğrendikleri İstanbul’un fethini insansı robotlarla anlatıldığı “Fatih’in Rüyası”, dünyanın bir numaralı oyun serisi Angry Birds ve dünyaca ünlü Buz Devri filminin sevilen kahramanlarının 4D sinema ve simülasyon üniteleri sayesinde İsfanbul Tema Park’ta çocuklar ve aileleri eğlence ve heyecana doyuyorlar.

    İsfanbul Tema Park ziyaretçileri, tüm ünitelerde tek biletle gün boyu sınırsızca eğlenirken yıllık kart üyeleri de yıl boyu sınırsızca eğlencenin yanı sıra tüm konser ve gösterilerden ücretsiz olarak yararlanabiliyor. İsfanbul Tema Park’ın kampanyalarına ve eğlence avantajlarına isfanbul.com web sitesinden ulaşabilirsiniz.

    İsfanbul Hakkında:“Eğlencenin başkenti” sloganı ile misafirlerine hizmet veren, İstanbul’un eğlence, alışveriş ve sosyalleşme merkezi olarak öne çıkan İsfanbul, yeni yatırımlar ve projeler ile gücünü artırarak ve yeni marka kimliği ile artık sadece Türkiye’nin değil, içinde bulunduğu coğrafyanın da eğlence, yaşam ve alışverişte en büyük adresi oldu. Türkiye’de bir Tema Park’ı, Avm, otel ve gösteri merkeziyle birleştiren ilk alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi olan İsfanbul, toplam 600 bin m2’lik bir alanda konumlanıyor ve hepsi birbirinden farklı mağaza cephelerine sahip benzersiz alışveriş merkezi mimarisiyle dikkat çekiyor. Klasik alışveriş merkezlerinden farklı olarak, içerisinde bulunan üç katlı açık ve kapalı alışveriş caddeleri ve nostaljik tramvayı ileİsfanbul Alışveriş Merkezi’nde 200’ü aşkın mağaza yer alıyor. Bowling ve en son teknoloji ile donatılmış sinema salonlarına sahip olan İsfanbul’un 8 bin araçlık otopark kapasitesi bulunuyor. Türkiye’nin ve dünyanın gözde eğlence merkezi İsfanbul içerisinde bulunan Tema Park ise misafirleri karşılayan masalsı şatosu ile 120 bin metrekarelik bir alanda konumlanıyor. 7’den 70’e ailece eğlence sunan, yetişkinlerin ve çocukların doyasıya eğlendiği İsfanbul Tema Park, 3 saniyede tam 110 kilometre hıza çıkan, dünyanın en iyi 4. Roller Coaster’ı “Nefeskesen”ve 20 milyon dolarlık yatırımla, özel olarak 4 bin metrekarelik bir alana kurulan “Fatih’in Rüyası” gibi 30’u aşkın ünitesi ile misafirlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.Türkiye’nin en büyük açıkhava Led ekranına sahip, 10 bin kişilik dev gösteri sahnesindeki gösteriler ve konserler ile bitmeyen festival ortamı da İsfanbul’da misafirleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.